Halloj!
Ledig dag för mig idag efter tre intensiva jobbdagar med mestadels kvällspass. Imorgon jobbar jag igen mellan klockan 10-19, sedan ledig måndag innan min sista arbetsvecka börjar. Men det tänker vi inte på nu, haha!
 
Ledig idag som sagt och det var välbehövligt. Kom inte i säng förens klockan två i natt då tre envisa harkrankar (ska inte skrämma er med bilder här, googla om ni inte vet hur de ser ut, men de är riktigt äckliga tycker jag) bestämde sig för att fara runt i mitt rum. *suck*
 
Jag HATAR verkligen de äckliga små djuren och det tog mig nästintill en timme (och stöd i telefonen från min vän) att lyckas få bort dem. Usch säger jag bara. Och självklart var varken mamma, pappa eller syrran vakna och kunde hjälpa mig. Nej, jag vet inte hur jag ska klara av det här när jag flyttar hemifrån så småningom.
 
Så vad har jag gjort idag då när jag äntligen fick mig en hyfsad nattsömn efter kvällens drama? Inte så mycket egentligen, jag har tränat och dansat och ikväll får vi lite gäster så har föreberett inför det. :)
 
Vad har ni gjort idag?
 
Kram! ♥
ajlimullersandvik.blogg.se

Jag har inget emot harskrankar, men har fobi för bananflugor :/

Vad kul med gäster, jag får också en gäst snart, vi ska dricka vin och bara ha det bra :D :D

Natalie Honkonen

Kan tänka mig hur jobbigt det var att försöka få bort tre stycken harkrankar! Åh usch, hatar såna! Kramaar

T e r e s e F l i n t h

Haha har aldrig hört talas om harkrankar!

sv: Ja det var faktiskt helt okej!
Kram

Ida

Usch dom är så äckliga :S

Netti Starby

Usch harrysar som jag kallar dom är verkligen äckliga! Kram

sandra.

Men alltså jag håller med dig, hatar också dem, så äckliga & jobbiga!! Så roligt med gäster :) hoppas ni hade det jättebra <3

Hanna

hoppas du haft en bra söndag fina du !:)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress