19 september 2015

Finaste tjejen.

Hästar

I torsdags var det som vanligt ridning på min älskling igen och det gick så bra!
 
Allt var så mycket bättre än senaste passet, både hennes insats och min egna. Jag valde att rida henne på hackamore igen (vilket hon ändå går på hela veckan då det är hoppvecka) och hon var inte alls lika spänd på hindrena runt omkring henne. Visst var hon lite spänd i början, men det lossnade rätt så snabbt (hon är ju lite hopprädd och spänner sig vid hinder på banan, trots att hon inte ska hoppa). Jag tror hon börjar bli mindre och mindre rädd för hoppningen! :)
 
Vi red fram och hon kändes pigg och alert. Hon lyssnade aktivt på mina hjälper och efter en övning på volt som innehöll massor av svängar, blev hon otroligt mjuk och följsam. Hon la sig otroligt fint hos mig och kändes så bra. Min lärare var så imponerad och glad och gav oss massor med beröm. ^^ Min sits var även mycket bättre denna vecka så jag hoppas att den är påväg tillbaka!
 
Vi gick sedan in i en övning med tempoväxlingar och lite skänkelvikningar. Även de kändes bra, men det är ett moment vi kan utvecklas mer i. Galopparbetet var också otroligt fint och hon höll formen i galoppen väldigt bra, vilket brukar vara hennes svagare sida. Duktig flicka. 
 
Jag är så nöjd över henne och vårt samarbete tillsammans! ♥



Jessy

Men gud så fin!

Jasmine

Fin bild!

LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Härligt att det gick bra! Så fin!

Maja H

Men så fiiin!

Liene Svärd

Så mysig blogg!
Fin häst. Gillar hästar.

Emmelie

Härligt när det funkar. Hon är jättefin :-D

Erica

Vad fin hon är! <3

Anita

Så vacker!

Emelie Andersson

Så fin hon är och ni är ju helt perfekta tillsammans!! Vill verkligen se den där videon nu :) ❤️

Nathalie Tegelstam

Såå fin ju! :) kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress