29 maj 2015

Fredag!

Okategoriserat

Godmorgon!
Äntligen fredag, så skönt! Jag känner att denna vecka har varit bra, men väldigt luddig på något sätt. Många lektioner har gått bort och mycket fokus har istället lagts på showgruppen. En bra vecka ändå, men skönt med helg. :)
 
Egentligen börjar inte jag förens 11.15 då jag är klar med mitt spanskanationella som de andra har nu och att naturkunskapen går bort för det är kompletteringar. Jag är ändå i skolan nu för är inte jättemycket för sovmorgnar, haha, och gillar att sitta här och få saker gjorda. Jag har en komplettering i Människans Språk klockan 11.15 då jag ska göra ett försök att höja mig från B till A. Jag är jättenöjd med ett B, men när jag fick chansen så tyckte jag att jag lika gärna kunde ta den när jag inte har så mycket annat plugg. :)
 
Efter skolan idag ska vi öva med showgruppen igen. Vi har haft två extraträningar den här veckan så sammanlagt tre styckna. Det börjar verkligen falla på plats och jag känner mig säkrare och säkrare inför uppträdandet på tisdag. Har många saker kvar på min lista, men känner hur jag sakta men säkert börjar beta av den.
 
Pappa är på fest ikväll och syster på kalas så jag och mamma ska ha en liten mor-och dotterkväll tillsammans. ^^ Det ska bli jättemysigt, vi får se lite vad vi gör.
 
Hoppas ni får en fin fredag! ♥
 
 
 
Bildkälla: Pinterest.com
Josefine

Skönt att få saker gjorda varje fall!

sv: Ja man kollar ju ändå bara på film. Tack :)

ebba

svar: ja det ska verkligen bli riktigt kul! ska försöka fota, måste bara komma ihåg att ta bilderna med ;) kramis

Louise

härligt med fredag :)

Amanda Jona [SPONTAN]

Mysigt med en kväll med din mamma! :)

LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Hoppas du får ditt A! :)

Linn Strömberg

Wow, fantastic bby!

Svar: Haha, bra ordvits! ;)
Alice None

Helen

detsamma:))

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress