Ikväll hade jag ÄNTLIGEN min efterlängtade ridlektion på Gypsy efter alldeles för många veckor som hör sommarlovet till. Jag åkte till stallet lite extra tidigt för att mysa och pussas med min älskling, hihi, och sen skrittade hela gruppen fram tillsammans runt gården innan vi började. Mys!
 
Vi red utomhus och med tanke på att jag rider mellan klockan 19-20 får vi lite kvällssol och solnedgång vilket är himla härligt. ^^ Vi började med att värma upp och känna på dem och det kändes så bra att sitta i sadeln igen! Hon kändes ganska så pigg och alert och svarade på mina hjälper. Vi travade igång och jobbade lite volter. På volterna jobbade vi med att flytta bakdelen en bit utanför spåret och det var hon riktigt duktig på! Då lossande hon verkligen och formen blev super! Vi galopperade även väldigt mycket och hon kändes väldigt fin och stabil även där, även om galoppen är hennes klurigaste gångart när det kommer till att behålla formen. :)
 
Sen en skritt- och vattenpaus (välbehövligt i värmen!) innan vi körde igång igen. Då blev hon lite svårare dock och hade svårt att hitta tillbaka till formen. Hon blir väldigt lätt så när hon får gå på långa tyglar i skritten och sträcka ut halsen. Då tappar hon hela känslan lite grann och det tar lite tid att få tillbaka den. Vi började här jobba med sidvärtsrörelser med hjälp av skänkelvikningar och de kändes i det stora hela bra! Några bra, några lite mindre bra. Fick kämpa lite mer i galoppen med hennes form den här gången, men mot slutet av passet satt den igen vilket gav ett härligt avslut. Gypsys svagaste punkt är galoppen och är något vi får jobba vidare på.
 
Jag är väldigt nöjd med passet, speciellt eftersom det var det första på flera veckor. Gypsy har haft semester i flera veckor hon med och detta var hennes första vecka igång igen, det tar ju lite tid även för hästarna att komma tillbaka efter en lång ledighet. Egentligen hade det kunnat gått hursomhelst idag, haha, jag är bara så nöjd över att vara tillbaka med min prinsessa. ♥
 
Såhär mysigt hade vi det. Massor av pussar, kramar och mys. Hon älskar när man smeker henne i ansiktet och under hakan, då somnar hon, haha. Min finaste. ♥
Cajsa Lindahl

hihi ja! :)
hoppas du får en fortsatt bra kväll, jag ska nog ta och sova snart. :)

Jeanette

Åh så mysigt att rida! :)

Sanna

Amen gud så fina ni är!

Matilda Johansson

Fin bild! :)

Emmelie

Å va härligt att ni är återförenade :-D

Netti

Åh vilken fin bild på er och vad härligt med ridning! :-D

Hanna T

ååå vad mysigt med hästar! :)

Erica

Härligt att få träffa henne igen! <3

MartinaOlsson

hej! allt bra? :)

JoJo

mysigt att rida i kvällssolen :)

sv; kul att du tycker det :) ja det är fint och bekvämt med halsdukar :)

Natalie Salazar

vilken söt bild :)

Sarah

Mysigt o rida i kvällssolen :)

miningalinn

Fin bild!(:

Denise

Låter som ett riktigt bra första pass! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress