Nu är vi igång med showgruppen igen!
Vi började med att prata och presentera oss för de nya medlemmarna innan vi värmde upp och gick igenom lite basicsteg. Vi har börjat med två danser; Love Never Felt So Good- Michael Jackson och Justin Timberlake, och Error-VIXX. Båda danserna är koreograferade av mig och bygger på samarbete mellan två personer. Liksom inte pardans som i salsa, vals o.s.v, utan man samspelar med varandra, men inte hela tiden. ^^ Stilarna är mer "glatt" och locking i den första, och mer modernt och dramatiskt i den andra.
 
De började vi med lite smått och jag är som vanligt väldigt stolt över dem! ^^ Imorgon ska vi köra igen då vi har tillgång till salarna två gånger i veckan istället för en som vi hade förra terminen. D.v.s om tillräckligt många kan, så vi har typ måndagar som vår obligatoriska träning och tisdagar för de som kan och då repeterar vi mest. Någon tisdag om ingen kan (om jag inte hinner göra det innan på något sätt, kanske utomhus) ska jag försöka filma några egna danser då jag vet att det är intressant för några här.
 
Jag har även fått tider av mentorer som jag kan komma och prata med deras klasser för att försöka värva fler medlemmar så det ska jag också göra denna och nästa vecka. :)
 
Jag är så glad över att vara igång igen!
 
Hopaps ni har haft en bra måndag! ♥
 
Jessy

Gud va kul! :)

Ztinas - Motivation att följa dina drömmar

Vad roligt att vara igång igen :)

Sara

Åh så otroligt roligt för er <3

Emma Engström

Kul att du koreograferat danser :D

miningalinn

Kul att va igång igen med showgruppen!

Boel

Åh vad roligt :D

Linn Strömberg

Åh vad roligt! :D

Emelie Andersson

Så roligt att det är igång igen :* lite videos då hoppas jag ;) haha jag ska sluta tjata vännen :) <3

Sv: tack så mycket, vad glad jag blir! <3

Jeanette

Vad roligt att vara igång igen :)

coffeeandcupcake.blogg.se

Låter superkul :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress