Hej!
Den här dagen blev ju inte riktigt som planerad. Som jag nämnde i morse kände jag mig hängig, och jag har faktiskt varit ovanligt trött och haft huvudvärk i veckan. Självklart bröt förkylningen ut på riktigt idag. Varför just idag?

Jag var jättetaggad på att gå ut med mina vänner och rida, men nej. Inget av det blir av. Nu ligger jag här under filten med världens huvudvärk, fryser och är varm om vartannat och en otrolig smärta i rygg och ben. Jag vet inte vad det är, det gör bara otroligt ont och ibland känns det som att knäna bara ska vika sig under mig. Inte alls roligt. :(

Så ikväll blir en hemmakväll med lite gäster som ska komma ändå. Det är ju ändå lite mysigt, men tvivlar på att jag kommer vara vaken länge. 

Även om dagen inte varit jättebra finns det några guldklimpar att ta vara på; vårhälsningen var jättevacker och alla elever fick en kupong på gratis glass på stadens populäraste glasställe som ligger brevid skolan, jag är jättenöjd med mitt matteprov som jag fick tillbaka och BTS musikvideo är verkligen så bra. Man får ta vara på de små sakerna. :)

Hoppas ni får en jättetrevlig Valborg, ta det lugnt och var rädda om varandra, kram!









Vanessa andersson

Neej vad tråkigt!! hoppas du kryar på dig snart igen.Så synd att det bröt ut just nu av alla tider :(

Sara - Tokyo

Förstår precis hur du känner dig... Ligger också inrullad i tusen filtar och skakar... Krya på dig <3

MartinaOlsson

Är du sugen på att fynda snygga kläder och accessoarer till riktigt låga priser nu inför sommaren? Då ska du kika in på min bloppis, hoppas du hittar något som du gillar! :)
http://martinaolsson.myshowroom.se/bloppis-kop-mina-klader-till-riktigt-billiga-priser/

Cajsa Lindahl

Hihi ja! :D tack detsamma!

Elin

Vad trist! Krya på dig. :)

LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Nej var tråkigt! Typiskt att det alltid händer när man planerat något kul... Hoppas verkligen du mår bättre snart!

sara

Gott med glass! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress