Hej!
Dagen har varit effektiv och såna dagar gillar jag! :)
Jag har fortsatt rensa min gamla dator som snart är helt tömd av bilder, filmer och musik. Så mycket minnen. Mycket har gjorts i trädgården också och under förmiddagen kom mormor och morfar på fika. Jag och mamma tog också en shoppingtur då jag verkligen behövde en ny vårjacka och ett par lägre vårskor med inte så kraftig klack. Jag hittade ett par skor och en jacka så är jättenöjd. Jackan hade jag världens beslutsånget över, haha. Den fanns nämligen i beiget också och kunde inte välja mellan den och den marinblå som jag sen köpte. Vi frågade t.o.m en expedit och hon sa direkt att jag skulle ta den blå då det är lätt att man "försvinner" i en beige jacka om man är blond. Det lät logiskt så tog den blå. :)
 
Skorna är i modellen "ridskor" som jag kallar dem som är så inne just nu med en liten klack på. Det största fyndet idag var ett på skinnskor (också "ridskomodell") med lite foder och högre klack på för 149 kr som tidigare kostat 699 kr! Så bra, både jag och mamma älskade dem, perfekt till hösten eller de lite kallare vårdagarna. ^^ Jag har varit lite emot den typen av sko då jag bara förknippar de med riktiga ridskor hela tiden, men idag kom jag över den tanken, haha. Riktigt nöjd. Jag köpte även ett puder, hårsnoddar, ett par solglasögon (jag lyckas alltid tappa bort eller ha sönder mina, haha, så hade inga nu när solen böjar komma fram), presenter till min syster som fyller år snart och lite förfriskningar till provet imorgon.
 
Jag ska ha mitt första skriftliga nationella prov imorgon, läsförståelse i svenska, så vi sitter hela förmiddagen fram till lunch och skriver prov. Det blir ju rätt många timmar så då får vi ha med oss i stort sett vad vi vill att äta för att orka med. ^^
 
Bilder på alla grejer (förutom presenterna såklart) kommer imorgon. Då är det även dressyrlektion på Figaro igen! ^^
 
 
Anita

Lät som en trevlig dag :D kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress