Idag bär det av till mosters salong och fräscha till mig inför avslutningsmiddagen och avslutningen! Min moster är frisör och nagelterapeut och har en skönhetssalong med massage och grejer med några andra tjejer och idag ska hon klippa mig och fixa mina naglar. 

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra med håret, tror jag behåller det rätt mycket som det är. Jag är ju lite fäst i mitt väldigt långa hår, haha, så ska bara ta topparna och eventuellt klippa lite etapper igen då de växt ut så långt nu. Bara för att få lite händelse. :) Får se! Mina naglar ska också bli professionellt fixade för första gången! 

Klänningar ska det även kollas på. Jag har beställt min klänning till middagen som är på tisdag och klänningen till avslutningen och ingen har kommit än. Jag beställde för över en månad sen nu. Liiiite stressad. Så vi ska kolla nu när vi ändå är i en annan stad och i en sån stor klädaffär om vi hittar något ifall de inte hinner komma. Annars har jag några förslag till middagen, min svarta långklänning från Malta funkar fint till middagen och jag får även låna en rosa långklänning av Ida till middagen om det kniper. 

Är lite orolig, men vi får helt enkelt hålla tummarna för att klänningarna hinner komma i tid och för att jag hittar något att ha i reserv idag. :) 

Ha en fin söndag! 



Anita

Trevligt :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress