Okej, nu känner jag att jag måste skriva av mig om en sak: mina smycken. Anledningen till att jag faktiskt började blogga. Tyvärr är det inte många som vet att jag faktiskt tillverkar egna smycken. Det var min anledning till att jag började blogga för tre år sen, att jag skulle ha en chans att visa upp dem och följa min egen utveckling. Tyvärr har det inte gått så bra och det är riktigt synd. Inspirationen har helt enkelt inte varit på topp och det känns som att jag har gjort allt som går att göra.
 

För några år sen kunde jag sitta i timmar och pyssla med ett speciellt armband, få ihop rätt färger och söka efter nya intressanta smyckesdelar på nätet. Jag vet inte vad som hände. Annat kom i mellan och jag tappade liksom en liten del av mig själv. När jag säger att musiken är en del av mig som jag vägrar tappa menar jag det. Jag älskar att sjunga alldeles för mycket bara för att släppa det för att jag har gått ut musikklass. Smyckestillverkningen är likadan, den är en del av mig, men som jag har tappat och det vill jag inte.
 
 
Inspirationen är inte alltid på topp och det är bara så det är. Det är likadant med mitt skrivande. Jag älskar att skriva noveller och krönikor, men just nu är inte inspirationen på topp. Det är så det är. Anledningen till att jag skriver detta smyckesinlägg är för att jag vill försöka hitta den borttappade delen av mig och för att jag faktiskt har känt lite inspiration. Jag har fortfarande kvar min gigantiska låda med pärlor, delar, glitter och verktyg. Jag kan inte bara slänga bort det. Jag älskar det fortfarande och det är en del av mig. Förhoppningsvis kommer ett smycke inom kort tid och jag lyckas hålla kvar denna kreativa och roliga del av mig själv.
 
 
Matilda Sundin

Åh vad fina :D Hoppas inspirationen kommer tillbaka :)

Flisan

Sv: ja verkligen hehe :P

Flisan

Sv: ja verkligen hehe :P

Sandra

sv: ja, jag med. Älskar det! ha en fin dag bästa du :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress