Igår red jag Skatan (smeknamn eftersom hon var så dum när hon var mindre, haha) och det gick jättebra, i alla fall för att vara första gången på en bana. ^^ Första gången jag red henne red vi ut så hann inte jobba henne på samma sätt, men igår red jag dressyr på banan. Jobbade mycket tempoväxlingar och mjukgörande övningar så att vi fick vänja oss vid varandra, tog det lugnt och jobbade mest i skritt och trav. Fin form större delar av passet. 

Galopperade även också lite och det var en utmaning, haha. Hon är ju väldigt mycket häst och blev lite stark för lilla mig att ta tag i. Provade en gång till och då gick det lite bättre. Hade några superfina språng då hon verkligen böjde på halsen och lyssnade. Är jättenöjd med de sprången. Ägaren red samtidigt på en av unghästarna och sa att det såg väldigt bra ut och att Skatan är en svår häst. Det hade tagit väldigt lång tid för dem att lära känna varandra. Jag tycker vi samspelade bra ändå för att knappt ha jobbat förut. 

Jag med en stor och pampig häst och hon med en liten och ny ryttare. Inte konstigt att det blir lite kommunikationsmissar ibland, haha. ^^ Jag är ju van vid lite mindre hästar och hon med större och samma ryttare hela tiden. Väldigt rolig häst att rida och att få rida lite annat! Jag känner på mig att när vi lärt känna varandra kommer det bli riktigt bra. ^^ 

Ikväll ska jag faktiskt dit och rida igen! Sen vankas det middag med lite gäster. ^^ 

Lite halvdana iPhone-bilder som syster tog.




Påminner om Copyright.
Anita

Kul att det gick så bra ! :D

♫♪ sandra

- haha ja men eller hur!

Ebba ♥

Åh vad fina ni är! Kul att det gick så bra :)

Anonym

Så fina bilder!

Svar: Tack! ^^
Alice None

Louise

Otippat namn på en dum häst, med tanke på att skator har rätt hög iq-nivå. Kul att det gick bra.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress