27 augusti 2014

Vilken miss!

Hästar

Oj oj, förut när jag satt i mina egna tankar och kom på att det var ridning imorgon, så slog det mig att jag aldrig berättade om min första lektion för terminen som jag hade förra veckan, plus att det var min första gång i min nya grupp, dressyrgruppen! Känns inte bra då jag gärna vill skriva ner för min egen skull så att jag kan följa min egen utveckling och för att jag har många hästintresserade läsare. Tänkte skriva lite kort om det nu istället! :)
 
Jag fick då Blackburn och ska jobba med honom ett tag framåt nu. Vi fick skritta fram själva och så började vi värma upp i alla gångarter och på volter. Vi ställde och böjde dem åt lite olika håll och så. Han kändes helt okej i formen, men inte toppen. Vi började jobba lite skänkelvikningar och diagonaler och det gick bra! Vi fick ett himla fint samarbete där. Det, och galopparbetet var det som gick bäst den lektionen. Han var lite svår att få i form, men de sista tjugo minuterna lossnade det och blev bättre. :)
 
Kände att det var en helt okej första lektion. Jag får ju ta hänsyn till att jag knappt ridit på hela sommaren och det tar lite tid att komma in i det igen, så jag är nöjd. :)
 
Imorgon kör vi igen! ^^
Sofia

Tack visst är den :D

Emelie

Låter spännande (:

Neapocalypse - ・゚♥ ✞ - alternativ blogg & hästblogg ♥

sv; ja det var verkligen roligt! nu kan jag ju liksom RIDA honom! :)

Åh så kul att gå på ridskola!

Ellinor

SV:ja väldigt kul faktiskt! :)

Hoppas din onsdag varit bra :)

Ellinor

SV:Tack! Hoppas din dag varit bra! :)

Josefine

Härligt att det gick bra!

sv: Ja det var lite tråkigt :)

Josefine

sv: Ja det var det :D

Amanda Jona [SPONTAN]

Spännande med en ny grupp :)

Sarah

Vilken tur att du kom på de då :)

hanna

åh härligt ! det är bra med mig också :D
har du nå tips på vad vi kan skriva om ? :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress