10 mars 2013

Söndagen.

Okategoriserat

Hej!
Igår var det ju final i Melodifestivalen och det blev Robin Stjernberg som tog hem segern! ♥ Jag tycker det var rätt person som vann, men det hade inte gjort något om någon annan vann för alla var så himla bra igår! :) Ett väldigt starkt startfält! Det känns lite extra kul att Robin vann för jag har gillat honom ända sen han var med i Idol och var till och med och tittade på honom tillsammans med fina Lilly när han var i stan och uppträdde. Att gå från att vara Idol-tävlande och inte så känd till att vinna hela Melodifestivalen är stort! Jag är så stolt över honom. ♥
 
Idag skulle vi ju egentligen fått lite gäster på fika, men min pappa är sjuk med feber så vi ställde in det. Det blir fler gånger. :) Vi byggde också ihop min bokhylla idag och jag blev jättenöjd! Det blev så fint och stilrent! Det finns både lådor och skåp att sätta i bokhyllan att köpa till, så får se om de kommer till lite sånt så småningom. :) Det blev också lite övriga ändringar i mitt rum som jag passade på att göra. Min keyboard som tog rätt så mycket plats flyttades ut till vardagsrummet där den står jättebra! Lite övriga ändringar på min byrå har jag också gjort. Jag blev väldigt nöjd! :)
 
Imorgon är det måndag och min första praodag! Det blir spännande! På kvällen är det som vanligt dags för ridning igen och hästbyte. :)
 
Ha det bra!
//
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress