20 juni 2013

Myskväll!

Okategoriserat

Hej!
Igår mådde jag så pass bra att jag kunde träffa mina vänner Frida, Jeanette och Sophie för en efterlängtad myskväll. :) När vi kom till Sophie så pratade vi och sen så lagade vi mat då det blev kycklingvingar. Sen gick vi och köpte godis och när vi gjort det så gick vi ner till poolen och badade och bastade. Sophie bor i lägenhet och då har de en pool längst ner som alla som bor i huset får hyra olika tider! Jättelyxigt! :) Sen gick vi upp till lägenheten och åt lite glass och bara var. Mysig kväll! ♥
 
Idag började dagen med frukost på altanen i det härliga, men otroligt varma, vädret. :) Efter det släppte vi ut mina kaniner Snuffe och Salmiak i deras uteburar så att de fick springa av sig och njuta av vädret de med. ♥ Under tiden la jag mig och solade och sen gick vi och plockade lupiner till midsommarstången imorgon. :) Jag har också kunnat träna eftersom jag mådde bättre, så det var skönt. :)
 
Imorgon är det midsommarafton och då ska vi åka till mina kusiner och fira med mormor och morfar och kanske några fler. Där sover vi över till nästa dag. :)
 
 
Kimi

Hejsan! Söt blogg du har! Har du några planer nu under sommarn då? :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress