Hej hej! 
Idag så började dagen med att två svenska tjejer som bott i Australien ett år kom och berättade om deras resa och landet. Det blev en engelskalektion för de pratade i 45 minuter om Australien på engelska, haha. Bra träning. :) Sen fick vi ställa lite frågor och så. Efter lunch åkte vi till badhuset och övade livräddning. Det gick bra och jag klarade det. :) När man var klar fick man bada lite fritt. 
 
Imorgon går vi bara 10-13 och jag vet inte riktigt vad vi ska göra än att få vårat riktiga schema. Vi kanske fortsätter med det lilla arbetet om Malta, vi får se. Imorgon eftermiddag åker jag och familjen till mina kusiner Benjamin och Charlie (Benjamin fyller år idag och klarade sitt körkort idag så grattis till honom!) och stannar över helgen. Vi ska fira Benjamin som fyller 18 idag, fiska kräftor och mysa. :) 
 
Eftersom de bor på "landet" så har de inte så bra internet så förvänta er inte för mycket gällande uppdateringen. Jag ska försöka fixa något tidsinlägg annars funderar jag på att dra igång en frågestund över helgen...? Hmm...
 
 
FlizanLizan

sv: hehe aa :)
allt bra idag? :)

FlizanLizan

sv: najs, jora allt e najs :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress