Hej!
I förrgår var jag med fina Tilda och det var kul som vanligt! :) Igår så var det först skola då dagen började med hemkunskap! Den här gången fick vi bedöma lite olika alternativ att äta istället för ris, bl.a bulgur, utifrån lite olika saker för att se vilken som var det bästa alternativet om man lägger ihop pris, om det är miljövänligt o.s.v. Sen fick vi tillaga alla alternativen och smaka och det bedömde vi också och så gjorde vi en kycklingwok med grönsaker att äta till! Gott! :) Efter skolan var det konfirmation och då förberedde vi lite inför konfirmationen, lekte lite lekar och pratade och så fick vi det där fina armbandet som är blått på utsidan och vitt på insidan som jag visade i förra inlägget. :) Det var en bra träff!
 
Under de här dagarna har jag fått två jätteroliga nyheter!
Min mentor och svenskalärare har tyvärr varit sjukskriven sen efter jullovet så vi har haft lite olika vikarier i svenska. Nu har vi fått en utbildad svenskalärare som är jättebra som vi ska ha ett tag! Hon är också utbildad musiklärare och har nu dragit igång ett arbete om 1800-talet som vi ska jobba med nästan hela åttan ut eftersom det är jättestort. Vi kommer få in både historia, svenska och musik och det hela ska avslutas med en stor föreställning i form av en konsert/musikal för släkt och vänner i juni! :D Jätteroligt!
 
Den andra nyheten handlar om hästarna jag hjälper till med!
Jag hjälper ju till med fyra hästar i ett litet stall med bara de hästarna, tre stora och en pytteliten ponny (hon kan vara en minishetlandsponny) och hon som äger den minsta ska åka bort med sin familj fredag till söndag och frågade om jag ville ta hand om den under tiden! Det ville jag såklart! :D Så mysigt, rykta, gå promenader, mocka, göra övningar på banan, bara mysa. ♥
 
Ha det bra! :)
//
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress