Hej!
Som ni kanske hör på rubriken, så har jag haft väldigt fullt upp de två senaste dagarna och bloggen har blivit lite skjuten åt sidan, men nu är jag tillbaka!
 
I tisdags så var jag som sagt på speedway med pappa och syster. Denna gång var det Vargarna mot Piraterna som körde. Tyvärr blev det mycket förseningar p.g.a omkullkörningar, ett rejält regnoväder och ett byte av en bit av staketet, men det var kul att titta på så länge allt stämde! :) Tyvärr vann inte Vargarna, men bättre lycka nästa gång!
 
Nästa dag, på onsdagen, så drog jag in till stan med fina Lilly och shoppade lite. Denna gång blev det inte så mycket shopping för min del, men hittade en söt berlock som föreställer en ödla på " Ur & Penn ", men det var ändå skönt att bara gå omkring och njuta av vädret! :)
 
På kvällen gick vi ner till grannarna där vi åt god mat och badade i deras swimmingpool. Pappan i familjen är jätteduktig på att spela gitarr så han försökte stämma min gitarr utan framgång... Han sa att den var omöjlig att stämma, så nu är jag utan gitarr.. :/ Annars var det en väldigt trevlig kväll!
 
Sen, idag, var det dags för Skänninge marknad tillsammans med Lilly igen! Vi strosade omkring och tittade på allt möjligt, köpte godisremmar och det slutade med att jag hittade massor av fina smyckessaker! :D
 
Ja, jag har haft väldigt fulla dagar, men de har varit riktigt roliga och härliga! ♥
Nedanför kan ni se två bilder från speedwayen i tisdags, Vargarna vs. Piraterna.
 
 
 
I ett senare inlägg kommer jag att visa berlocken och vad jag köpte på marknaden idag. :)
Imorgon ska jag till fina Sophie där jag och Frida ska fira henne för hon fyller år! Därför vet jag inte om det blir någon uppdatering imorgon heller och på söndag kommer jag och syster att åka till mormor och morfar och vara några dagar, så då vet jag inte riktigt hur det blir med uppdateringen, men får se. :)
 
Ha det bra!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress