21 september 2018

Helglistan!

Frågor och svar.

Yay for Friday!
Med tanke på att det är fredag tänkte jag köra på en liten helglista som jag hittade här! Enjoy!Nu har ju fredagen knappt börjat, haha, så kanske händer grejer idag som stämmer in här, men men! 
 
Bäst hittills denna vecka: Oj, så svårt! Har ju varit väldigt mycket bra saker så är svårt att hitta vad som verkligen varit bäst! Men tycker nog att när Östgötatrafiken delade ut frukost på stationen, vädret, bra dansklasser som känns givande, och att min pojkvän verkligen gjorde en sämre dag bättre, är något av det bästa! 
 
Sämst hittills denna vecka: Likaså här, haha, har såklart funnits små mindre bra saker under veckan, men svårt att peka ut vad som varit sämst. Har nog inte haft något som verkligen varit sådär "NEEEJ!". 
 
Det här tänker jag mycket på: Vad tänker jag inte mycket på, haha? Nejmen som många andra unga vuxna tänker jag ju mycket på framtiden, utbildning, val i livet o.s.v.
 
Vad jag har på mig idag: Som tidigare nämnt går jag nuförtiden ofta i träningskläder och liknande då jag dansar varje dag, men just nu har jag på mig ett par lila vida byxor som både ser stylish ut och går att röra sig i, och en grå stickad tröja. Men på passet i eftermiddagen blir det nog tights istället då det passar stilen bättre. 
 
Fredagssminket: Lätt foundation, en tunn kajal, samt lite mascara. 
 
Nästa vecka ser jag fram emot: Vi ska ha en gästlärare nästan hela veckan som heter Destiny af Kleen, så det är jag supertaggad på! Och på lördagen uppträder jag och The Aces tillsammans med två andra dansgrupper på Kulturnatten här i stan! 
 
Vad jag gör denna fredag: Går i skola till 15.00, sedan blir det packning inför helgen! 
 
Morgondagens planer: Åker till Västervik med min älskade Conny! 
 
Söndagens planer: Vår ett-årsdag, tjohej! Åker hem från Västervik, men firar nog till det lite på söndagen med eftersom det liksom är dagen, och på kvällen är det första genrepet med The Aces inför Kulturnatten! 
 
Hoppas att ni får en superbra start på helgen! ♥
Angelica Wåhlin

Så bra lista! Får jag låna den? :)

enna

Kul att ha något att se fram emot nästa vecka :)

Henrik Olsson - Föreläsningar

Hoppas att du får en riktigt trevlig helg! :)

Emma Engström

Ha verkligen en SÅÅ underbar helg tillsammans, njut massor! KRAM

Emelie Andersson

Så härligt med dessa listor :) ha en underbar helg!

Hanna

Kul med helg listor 🙌🏼

Louise

GRYM lista! :D

Jessica Högberg

Varmt grattis till Er och tillönskan om en magisk helg!

My Nordqvist

Hoppas du får en bra helg i västervik :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress