Okej finisar!
Här kommer då ett lite mer ingående inlägg om min helg som bakgrundsdansare i Stockholm på "Vi som älskar 90-talet"-festivalen!
 
Fredag:
Bussen från mig till Stockholm gick 12.35, och efter några timmar var jag framme där jag mötte Vilma och Cajsa! Vi är från samma stad, men eftersom de jobbar på Öland i sommar åkte de därifrån. Då var det jakt på skor till uppträdandet som gällde då vi skulle ha matchande, och vi hittade snygga, svarta sneakers från Reebok! Självklart betalade vi inga scenkläder själva, det stod Look Twice för.
 
Sedan begav vi oss till hotellet (Clarion Hotel vid Skanstull, rekommenderas starkt!) där vi efter incheckning åt suuuupergod mat på hotellets restaurang, och sedan tog vi oss en drink (alkoholfri mojito för min del, mums!) på deras utebar i kvällssolen. Underbart! ♥ Sedan var det bara marsch i säng för att sova ordentligt inför lördagen!
 
Lördag:
På lördagen avnjöt vi först en underbar hotellfrukost, och sedan blev det massor av fix med smink och löshår! Har aldrig haft så mycket smink och hår som jag hade då, haha! Sedan 13.45 blev vi hämtade med taxi (vadå kändisar, haha? ;)) där vi åkte till Zinkendamms IP där festivalen var! Det var såååå mycket folk i kö, och då hade redan festivalen börjat och folk kommit in! 
 
Vi blev tagna backstage där vi fick vår loge! Första kändisen jag såg backstage var Markoolio, haha, blev så starstruck! Sedan övade vi lite och bättrade på sminket, och vips så var det vår tur att inta scenen! OCH HERREGUD SÅ MÄKTIGT DET VAR! Ord går inte att beskriva det, det var så otroligt kul och adrenalinet bara flödade! Och innan vi gick på och stod bakom scenen bara dansade vi och taggade till med all personal och andra artister, så man kände sig inte ens nervös för man var så taggad! Det var verkligen heeelt otroligt mäktigt att blicka ut över den enorma publiken och bara dansa loss!
 
Efter det gick vi på jakt efter mat på festivalområdet, varpå massor av besökare kommenterade hur duktiga vi var! Det värmde verkligen, och komplimangerna bara öste in resten av kvällen, hihi, så roligt verkligen att de kom ihåg och uppskattade oss! Resten av kvällen kan summeras med mycket skratt och musik, mycket kontakt med kändisarna (E-Type, Haddaway (sååå skön människa, haha, verkligen rolig och trevlig!), Las Ketchup, Basic Element, Scooter m.fl), dans, Cola Zero, ömma fötter, och lite för lite sömn. En perfekt dag och kväll med andra ord. ♥
 
Riktigt roligt var också att se massor av andra bakgrundsdansare och hänga med dem backstage! Vi fick riktigt bra kontakt och det var roligt att knyta lite kontakter som kanske kommer till hands i framtiden! Och det roligaste är, hihi, att vi ev. har fått flera andra gig vi ska vara med på i framtiden, hihi!
 
Vill verkligen tacka och Patrik Wincent (Lyxfällans terapeut faktiskt, haha) för arbetet med er, förtroendet och chansen. Ni är underbara. ♥
För fler bilder kan du kolla inlägget nedan!♥
elin

Wow så härliga bilder alltså<3

NICOLE

Men åh hur härligt?? :D Verkar ju som du haft det toppen :)

Flisan

Kul :D

Amanda CL

Bläddrade neråt i bloggen och läste! Gud vad kul att ni dansade!!!!! Så coolt ju!!!! :D
kram

Henrik Olsson - Föreläsningar

Vilken häftig upplevelse för er :)

Julia Svensson

åh så kul att läsa!

My

Men ååååh så himla roligt!!!!!! :D

Matilda Berlin

OMG vad kul det ser ut att ha varit!! Är så himla glad för din skull hjärtat <33

Alice Lindström

Vad roligt! måste ha varit en häftig upplevelse!

Dixi Wonderland

Vilket minne för livet :D

sarah

åh tack ska du ha =) åh såg den där festivalen på nyheterna den värkar dolig =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress