...vad jag ska göra i vinter, hihi!
Jag har nämligen blivit tillfrågad om att medverka som bakgrundsdansare på 11 uppsättningar av en julshow! Hur roligt?! 
 
Det är tillsammans med sångerskan Lotta Källström, några av er kanske har hört talas om henne? Verkligen så duktig artist och underbar människa! En annan rolig grej är att Vilma, min kära vän och som också dansade bakom Look Twice med mig, också ska dansa på samma julshow, vilken slump, haha!
 
Så i november-december kommer vi köra shower tre gånger i veckan, och så massor av rep såklart innan det! Men idag så träffades vi alla tre för första gången, och då började vi med hotellfrukost på Grand Hotel där själva showen kommer att vara. Hur lyxigt?! Sedan provade vi kläder inför fotograferingen på lördag!
 
Verkligen så coola kläder! Har ingen aning om hur vi kommer vara klädda på själva showen, men som jag ser ut nedan kommer jag se ut på bilderna (förutom att hon skulle fixa kläderna i XS istället för S så de sitter lite tightare), om det inte blir några ändringar. Ska eventuellt ha samma byxor som Vilma om de gick att få tag i mindre storlek åt mig. Fick en liten cirkus/Burlesque-vibe med hatten och kavajen, haha, I like!
 
Så ja, på lördag blir det photoshoot inför reklamblad, banderoller o.s.v, hihi! Så massor med smink och stort hår blir det då, hihi, love it! Förhoppningsvis kan vi få lite bilder från fotograferingen så jag kan dela här!
Julia Svensson

Fina ni!!

Emma Engström

Näve men såå kul för dig!! :D Kram

Pauline Hurtig

men gud vad kul!

NICOLE

Men åh vad roligt! :D Vilken erfarenhet med :)

Henrik Olsson - Föreläsningar

Åh, vad roligt för dig! :)

Önskar dig stort lycka till! :)

My Nordqvist

Men åh vad roligt!!!! :D

elin

Men åh vad kul<3

Matilda Berlin

Men WHAT??? Shit vad kul för dig vännen!! Blir så himla glad för din skull!! <3

Wanderlust by Jona

Men alltså åh så kul, HEJA DIG! :D

enna

Vad kul!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress