Förra veckan var verkligen skit dansmässigt. 
Mitt självförtroende var i botten och det kändes inte som att danserna uppnådde min nivå, varken tekniskt sett eller kreativmässigt. Deppen över dansen påverkade min övriga träning och jag blev bara omotiverad och matt till att göra någon annan träning. För en del av mig funkade inte.
 
Jag vet inte hur många pass förra veckan som nästan slutade i tårar för att jag blev så arg och besviken på mig själv. Jag kände mig så dålig. Jag förstod inte varför jag gjorde det jag gjorde om jag ändå var så dålig på det? Hur skulle jag kunna jobba inom dans? Hur kan jag ens vara ledare för andra och stötta och uppmuntra dem när jag knappt kan tro på mig själv? 
 
Jag har haft svackor förut, självklart, och det har alla människor inom olika områden. Men aldrig såhär djupt inom dansen. Och det var det som skrämde mig. Att jag aldrig skulle ta mig ur svackan, aldrig känna lyckan och passionen för dansen igen, aldrig känna mig duktig igen. För det vet jag ändå innerst inne att jag är. 
 
Men så kom måndagen. Och det var som att "ny vecka, nya möjligheter", aldrig hade passat så bra. Jag körde ett pass, och kunde för första gången le igen när jag dansade. Allt fungerade, självförtroendet letade sig tillbaka och leendet likaså. Nu var jag lycklig.
 
Nu är jag tillbaka. Jag tror inte att någon på riktigt kan förstå som inte känner en sådan passion för något, hur det är att helt enkelt bara tappa det. Att inte känna att det fungerar, att det inte ger en glädje eller får en att må bra. Hur det som får en att må som bäst, helt plötsligt kan få en att må som sämst.
 
Men jag skriver detta till er av en anledning, jag vill dela med mig. För trots att jag hade de där dåliga passen, gav jag det ett nytt försök varje dag. Trots ett dåligt pass som sedan blev fler dåliga pass, var jag alltid lika taggad att påbörja ett nytt. För jag älskar det jag gör. Att det sedan blev ännu ett dåligt pass är inte viktigt, utan det viktiga är att jag aldrig gav upp. 
 
Jag kämpade för det jag älskar, och det vill jag att ni också gör. Ge inte upp, trots att det går dåligt någon gång, oavsett vad det är ni kämpar för. En relation, ett betyg, ett intresse. Ge aldrig upp. 
 
Kärlek till er alla. ♥