Hej!
Den här dagen blev ju inte riktigt som planerad. Som jag nämnde i morse kände jag mig hängig, och jag har faktiskt varit ovanligt trött och haft huvudvärk i veckan. Självklart bröt förkylningen ut på riktigt idag. Varför just idag?

Jag var jättetaggad på att gå ut med mina vänner och rida, men nej. Inget av det blir av. Nu ligger jag här under filten med världens huvudvärk, fryser och är varm om vartannat och en otrolig smärta i rygg och ben. Jag vet inte vad det är, det gör bara otroligt ont och ibland känns det som att knäna bara ska vika sig under mig. Inte alls roligt. :(

Så ikväll blir en hemmakväll med lite gäster som ska komma ändå. Det är ju ändå lite mysigt, men tvivlar på att jag kommer vara vaken länge. 

Även om dagen inte varit jättebra finns det några guldklimpar att ta vara på; vårhälsningen var jättevacker och alla elever fick en kupong på gratis glass på stadens populäraste glasställe som ligger brevid skolan, jag är jättenöjd med mitt matteprov som jag fick tillbaka och BTS musikvideo är verkligen så bra. Man får ta vara på de små sakerna. :)

Hoppas ni får en jättetrevlig Valborg, ta det lugnt och var rädda om varandra, kram!