13 oktober 2013

Hiss och diss!

Hiss och Diss.


Hiss:
Dagens hiss går till filmen Les Misérables som jag och mamma såg igår. Väldigt bra musikalfilm med bra låtar, skådespelare och handling. Några av låtarna har sjungits av Glee så det var lite extra kul att jag kände igen några låtar. Rekommenderas! 

Diss:
Idag dissar jag "popupfönster". Popupfönster är nog inte rätt ord, men vet inte vad jag ska kalla dem. Ni vet när man går in på en hemsida och helt plötsligt öppnas en till sida av en helt annan sort, t.ex en casinosida eller spelsida. Sånt har jag upplevt flera gånger idag när jag ser serier på datorn och jag blir lika irriterad varje gång! Många gånger är de både svåra att stänga ner och ibland kommer det upp flera på samma gång! Inte kul. 

När jag ändå är i farten passar jag på att berätta lite om helgen. Igår kväll hade jag en supermysig spakväll med Lilly med bastubad, ljus, behandlingar, chokladdoppad frukt och massor av gammal bra musik.♥  Idag har dagen varit lugn och imorgon är det dags för min första praodag tillsammans med Lilly! På kvällen är det ridning som vanligt, hästbyte. :) ebba

fin blogg :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress