Halloj!
Idag startade jag dagen med ett träningspass och lite koreograferande. Fortfarande riktigt öm i kroppen så tog det lite lugnt, men skönt ändå att röra lite på sig. Brukar sällan träna innan frukost nuförtiden, förut kunde jag det, men nu funkar det inte riktigt, men idag provade jag och då gick det ganska bra, men tror inte det är något för mig. För något år sedan kunde jag lätt träna innan frukost, men nu känner jag mig bara vimmelkantig, haha. Så ingen hit för mig!
 
Efter lite plugg och sådant hemma åkte jag in till stan för att träffa min älskade vän Maja. Så himla mysigt, älskar alltid att träffa henne. ♥ Hon tar ju studenten i år så självklart blev det en hel del snack om hennes studentbal som jag ska vara delaktig i då min moster ska fixa hennes hår (och ska självklart med och fota), samt hennes studentmottagning jag såklart som bästa vän ska delta i! Är så taggad, hihi. 
 
Vad har ni gjort idag? ♥
My

Roligt att vara delaktig i hennes student :) Vad gott :D

Alice Lindström

Vad mysigt att träffa en kompis!

JoJo

men mums vad gott det där ser ut! :D ha en fin fredagskväll nu fina du! kram <3

Henrik Olsson - Föreläsningar

Förr tränade jag också innan frukosten, och jag tyckte att det fungerade riktigt fint :)

Ajli Müller

jag behöver också minst LITE energi innan träning annars blir jag lätt yr. Men jag TRIVS bäst med att träna på morgonen >.< Dilemma det där.

Julia

Gott det såg ut!

Matilda Berlin

Så himla kul med studenten ju!! Har nog faktiskt ingen jag vet som tar i år, men ska såklart kika en massa =)) Kram finaste <33

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress