ÅHÅÅHÅ, idag smäller det äntligen! ♥
Som vi har slitit och kämpat så länge och nu äntligen är det dags! Åh, det känns så bra!
 
Igår hade vi vårt första genrep på scenen och vi var där vid klockan 15.00, men kom inte därifrån förens strax efter klockan 22. Många långa timmar, men vi fick mycket gjort!
 
Så vi körde alla nummer (eller ja, de körde alla nummer och jag gav den sista konstruktiva kritiken, haha) och vi rätade ut frågetecken och så. Det är ju verkligen en helt annan grej att öva på en scen jämfört med danssalen!
 
Vid ca 19.00 kom ljud-och ljuskillarna och jäääääklar vad grejer de hade med sig, haha! Jag trodde de bara skulle rigga upp lite småsaker och sedan att det bara var han jag haft kontakt med och en till, men nej... Det var fyra killar, varpå ALLA mina medlemmar behövde hjälpa till att bära in allt från en stor bil fullastad med grejer, haha! Herregud, då kändes det på riktigt! Och är så sjuuukt tacksam att de gör detta gratis för oss, helt galet, det är verkligen proffsiga kilar och proffsig utrustning, jag kan inte vara nog med tacksam. ♥ Det gäller att ha sina kontakter! ;)
 
Så då körde vi lite med ljus och wow, vilken skillnad det blev! Medan de riggade och så hade vi middagsrast varpå vi även köpte med oss kaffe till dem och förgyllde deras dag, haha. 
 
Idag ska jag in och träffa dessa grabbar vid 11.00 för att färdigställa ljus i varje låt och så, sedan vid 14.00 kommer alla medlemmar och då köttar vi på det sista, vid 16.00 kommer alla fina volontärer som ska hjälpa till att ta betalt, sälja fika i pausen o.s.v. och vid 18.00 kör vi äntligen, hihi!
 
Här nedan kommer lite bilder från gårdagens genrep, och då kameran har använts av alla har även jag för ovanlighetens skull lyckats fastna lite på bild, haha! 
Och ikväll kommer vi ha riktigt proffsiga fotografer och filmare på plats så kommer ha massor av material att bjuda på sen, hihi!
Tina

sv: ja de var en fantastisk dag! Och min fredag var toppen!😊
Gud vad kul! Önskar er ett stort lycka till idag! Jättefina bilder! Ska bli kul att se bilderna sen från dagens uppvisning! Ha de bäst<3

Netti Starby

Åh vad kul och lycka till! :-D Kramis

ajlimullersandvik.blogg.se

guuud ni ser så fräna ut!!

Jonna

Wow vad kul <3

Louise

Men wow så roligt! :D

Matilda Berlin

Men åhhh! STORT lycka till finaste <33

Jessica Högberg

Fy så roligt!! Break a leg=))

Henrik Olsson - Föreläsningar

Hoppas att allt gått bra! :)

Natalie

Hoppas det blev riktigt bra och ni är nöjda! Det verkar superkul <3

Linnea Kinis

vad kul!! :)

MADDISENJ.SE

Lycka till idag, hoppas det går riktigt bra!

Dixi Wonderland

Hoppas att det gick bra :D

Emelie Andersson

Wihoo!! :)

My

Åh så roligt!! Lycka till :D

Angelica Wåhlin

Men gud, så härligt och dessutom häftigt att ni har såna kontakter :D

Natalie Salazar

wow va spännande :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress