Åh, ÄNTLIGEN! Idag när jag stämplade ut klockan 16.00 stämplade jag ut till en ledig helg! 
Har bara jobbat helger sedan jag började sommarschemat, och den lediga helg jag hade var jag ju i Stockholm och där var det full rulle, så det kändes verkligen guld att stämpla ut til en ledig och oplanerad helg! Det behöver jag verkligen. 
 
Så helgens planer är långt ifrån satta, haha! Får se vad som faller mig in, träning och koreograferande ska jag försöka få till då det inte är lätt att hinna med när jag jobbar så långa pass, men utanför det så får vi se helt enkelt! Ska bli så skönt att bara kunna bestämma lite efter eget huvud.
 
Ikväll i alla fall ska jag ev. agera chaufför åt mamma och pappa som träffar några kompisar i stan, mysa med syrran, och sen kommer pojken min när han slutat jobbet. 
 
Och angående Mamma Mia! Here We Go Again som jag såg igår så rekommenderar jag den starkt! Verkligen sååå bra och sevärd! Och på tal om något helt annat har det regnat idag, och öser ned för fullt just nu! Hela lunchrummet jublade när den första skuren kom, haha, och nu sitter jag i mitt rum och lyssnar på åskan och regnet utanför. Hoppas det regnar ett tag nu, det behövs med värmen som varit!
 
Kram på er, trevlig helg!
Bildkälla: Pinterest.com
Carolina

Åh så galet skönt - njut nu så mycket du bara kan!! Åh mamma Mia vill jag också se :D

NICOLE

Å vad skönt med ledig helg äntligen :) Njut och ha det så bra :D

Dixi Wonderland

Skönt att du äntligen får vara ledig :D

Wanderlust by Jona

Åh så härligt med en helt ledig och oplanerad helg, hoppas du njuter ordentligt! :D

Matilda Berlin

Men guuu vad underbart med en oplanerad helg! Hoppas verkligen den blir fantastisk <33

Emma Engström

Vill verkligen se Mamma Mia filmen, verkar så bra! <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress