Halloj på er!
Igår hade jag som sagt photoshoot inför julshowen jag ska bakgrundsdansa på i vinter! Såå roligt verkligen, och riktigt roligt att få samarbeta med Lotta och Linnea Källström som är så duktiga artister! Riktigt trevligt gäng också som ska vara med så detta kommer verkligen bli ett roligt projekt.
 
När vi kom dit fick vi kläder, smink och hår hade vi fixat hemma. Dock hade jag inte alls det jag la upp på bilden i veckan, haha, men tyckte det var supersnyggt ändå! Hade en off shoulder-topp i svart med spets, svarta lackbyxor (jäklar så svettiga de blev, haha!) och sedan beiga klackar! Riktigt snyggt! 
 
Sedan fotades vi i grupp i olika konstillationer, och sedan enskilda foton. Gudars, kände mig verkligen som en modell, haha! Jag fick inte le heller utan skulle vara "den där mystiska supersnygga tjejen som alla kommer undra vem det är", så det var ju bara att ta fram sin inre modell. ;) Superkul var det, men har faktiskt lite ont i kroppen idag av alla ställningar man skulle stå i och vrida hit och dit, haha! Inte lätt att vara modell, så cred till alla stjärnor som gör sånt här på heltid! 
 
Efter det tog jag och Vilma en lunch och kaffe då blodsockret och energin verkligen var i botten, så mysigt och välbehövligt! ♥
 
Här ser ni hela gänget på första bilden, förutom fotografen och en av koreograferna! Jag försökte även få lite bilder på hur jag såg ut, men ljuset där inne vid speglarna var inte så bra, men ni kommer såklart få se de proffsiga bilderna när de kommer, hihi! Vill ni se mer från dagen kan ni följa mig på Instagram, lallizz98, där jag lagt en del under min story. 
enna

Vad kul :)

Angelica Wåhlin

Men vilken kul upplevelse ju!!

Julia Svensson

Fina du!

Emma Engström

Guu så roligt det låter! :D Skulle verkligen tycka det vore svårt att inte le när man tar kort, haha! Kram

NICOLE

Vilken rolig dag :D

Emelie Andersson

Härligt! Och maten 😍

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress