Haha, kanske inte riktigt så dramatiskt, meeeen nu kommer något jag har fått mååånga frågor om genom åren; kan du inte lägga upp videos när du dansar? 
 
OCH JO, visst kan jag det! Nu kommer det! Här är alltså två videos från helgens uppträdande med min dansgrupp The Aces då vi var med och invigde Dansens Vecka i Östergötland! 
 
Den första videon, är min avancerade grupp i The Aces. Vi har här gjort ett medley av mina koreografier till Salute- Little Mix, Party- Chris Brown, och Bust Your Windows- Amber Riley/Glee Cast (dans med stol)!
 
Den andra videon, är min nybörjar-/fortsättningsgrupp i The Aces. Vi har här gjort ett medley av mina koreograifer till I'm a Lady- Meghan Trainor, Me Too- Meghan Trainor, Survivor- Destiny's Child, och Who Run The World (Girls)- Beyoncé!
 
Är så himla stolt över de allihop, och mig själv, och jag kan verkligen se vilken utveckling både de och jag har gjort. ♥
 
OBS: Dessa videos är alltså INTE från vår egna föreställning, The Aces- Tillsammans mot bröstcancer, som vi hade i mars. Jag väntar fortfarande på de filmerna från hon som filmade. 
 
Så ja, hihi, det känns lite udda att visa videos på mig och mina grupper faktiskt, haha, men ändå kul! ^^ Hoppas ni tycker om det! Och om ni inte hittar mig är jag den som står i mitten i början på båda filmerna. ;)
 
Här är den avancerade gruppen. // Haha, jag gör världens miss innan början av tredje dansen, haha, men hann rätta till det! Skrattar så mycket när jag ser det på film, skäms inte alls, man måste ju kunna bjuda på sig själv och alla gör ju fel då och då! ;)
Här är nybörjar-/fortsättningsgruppen.
Natalie

Vad roligt med dansvideos! :D

Henrik Olsson - Föreläsningar

Vad duktiga ni är :)

My

Vad duktiga du och ni är !!!!!!

Matilda Berlin

Som jag väntat alltså! OCH JÄVLAR VAD GRYM DU ÄR!!!! Bästa, bästa, bästa <33

Emelie Andersson

Åh vad roligt!! :)

MALIN

Hoppas att du har haft en fin dag! Kram

Jessica Högberg

Kul med dans! (Hur lägger man upp video? )

Alice Lindström

Vad duktiga ni är!

Dixi Wonderland

Så himla roligt att se och va duktiga alla var. Var du den lilla tjejen i mitten? Hon med blont hår uppsatt i en tofs? Oavsett så var hon en freaking suuperstar! Vilken energi alltså :D

Wanderlust by Jona

Åh så kul att få se! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress