Halloj!
Fick bli ett senare inlägg idag, men har som sagt jobbat 10-19 idag! När jag kom hem åt jag och satte mig sedan direkt med plugget, men nu har jag en liten stund för min fina blogg!
 
Igår jobbade ju jag och några från min dansgrupp på finalen av danstävlingen Danskarusellen! Det var riktigt mycket folk och så duktiga dansare, verkligen roligt att se! Domarna, som är proffsdansare, uppträdde även och ooooooj, vilken inspiration det var!
 
Jobbade mellan ca 15-22 både med förberedelser och att fixa ljus och sådant! Riktigt roligt, och det var riktigt värdiga vinnare tycker jag! Även vi tog oss en liten svängom på dansgolvet då vi mellan varje nummer spelade en låt för att få igång publiken. Det ledde till en superhärlig stämning med mycket dans, kärlek och pepp  dansarna varandra emellan, så då kunde vi ju såklart inte låta bli! ;)
 
Jobbet idag har gått bra, men har känt mig ganska sliten. Har blivit mycket jobb och sena kvällar denna vecka och det har tagit en del. Men ny vecka imorgon och det är vi taggade på tycker jag, TJOHEJ! ♥
Jonna

Låter härligt! 😃

Carolina

Skönt att höra att du åtminstone har det trevligt, även fast att det är sena kvällar och mycket att göra ständigt :)

Sv; ja, verkligen haha! ^^,

Angelica Wåhlin

Glömt inte att vila mellan varven också <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress