Pride.
Fredag idag och det känns himla skönt! Har sovit riktigt dåligt de tre senaste nätterna så är inte alls pigg idag, haha. Dessutom har jag mens och det är jättevarmt ute och jag har i allmänhet rätt mycket att klaga på om idag, men nej, det ska jag lägga mer energi på nu!
Klagar såklart inte på att det är varmt, haha, men hatar att vara svettig och ha mens. Men har lagt mig i gillestugan nu där det är svalt iklädd myskläder med lite detoxvatten och mellanmål så det känns bra. ^^ Ska se om jag faktiskt kan lägga mig en stund ute sedan och jobba på brännan, och kanske ta ett träningspass. Egentligen borde jag nog inte då jag är så trött och utmattad efter sömnbristen, men ja. Ska försöka göra mitt bästa att lyssna på min kropp i alla fall. 
 
Helgen då? Den här veckan har det varit Pridevecka i stan och imorgon går Prideparaden av stapeln! Tyvärr kan jag inte gå, då Linn kommer hit imorgon! ÄR SÅ TAGGAD! Det var över ett år sedan vi sågs sist, helt sjukt! Blir tyvärr så när man bor långt ifrån varandra och inte har lov samtidigt och liknande. Men nu äntligen! Hon fyllde 18 nyligen så vi ska fira henne ordentligt! ^^ Ska bli så kul! Tyvärr stannar hon bara till söndag, men vi ska verkligen göra det bästa av tiden!
 
Min underbara skola har uppmärksammat Pride.
Netti Starby

Vad roligt att din kompis kommer och ni får ha det så mysigt tillsammans! <3 Kramis

Gabriella

Åh så roligt att ni ska fira henne!! :D

Josse

Kul med pride! :)

elin

Hoppas du får sova bättre i kväll!<3

NICOLE

Hoppas du får sova bättre nu! :)

Louise

Va härligt med Pride :D

Linda

Åh kul med Pride!

Henrik Olsson

Det är en riktigt vacker flagga :)

Matilda Berlin

Åh så kul att träffas när det blir så sällan!! Hoppas ni får det jättebra! Kram

Moa Kandelin

Så fint :)

Anonym

Åh vad härligt! Brukar alltid sprida en sådan underbar stämning :D

Josäfin Andersson

Åh vad härligt! Brukar alltid sprida en sådan underbar stämning :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress