May plans!
Lovely May!
Som jag nämnde för någon månad sen när jag körde min två countdown-inlägg så är ju majmånad en fullspäckad månad för min del! Därför tänkte jag att vi kör en liten sammanfattning på lite viktiga datum här vad jag har inplanerat just nu! Saker kan ju självklart tillkomma, men det lär ni ju få reda på i så fall!
 
Idag-imorgon, 6-7 maj
LINN KOMMER HIT, TJOHO! Usch, vad jag har saknat henne, helt sjukt att det gått över ett år sedan vi sågs sist! För er som inte vet så är Linn min long distance-friend som jag mötte via bloggen för sådär 2-3 år sedan! Vi sågs för första gången i mars 2016 och nu är det äntligen dags igen! Som jag saknat henne.♥ Vad vi hittar på för kul får ni läsa om efter helgen, men fira henne ska vi i alla fall göra då hon fyllt 18. ^^ Så idag under eftermiddagen kommer hon! 
 
13 maj, lördag
Min finaste Maja fyller 18 och då blir det självklart firande för henne med utgång och ett gäng härliga människor, ska bli så kul! ♥
Ska även denna helg förmodligen åka till min mosters salong och fixa naglarna innan balen och fräscha till håret. Hon ska även prova min baluppsättning då! Min moster jobbar ju som frisör och nagelterapeut och då är hon snäll och fixar allt detta för mig. ♥ Oklart om vi åker lördagen eller söndagen, men tänkte ändå skriva med det!
 
19 maj, fredag
Jag fyller 19 år och det är äntligen dags för studentbal! Japp, samma dag, haha. Vi har bara en lektion den här dagen om inte den första lektionen också blir inställd så då blir det mycket fix med hår, smink och allt sånt, och såklart träffa min baldejt. Han bor inte i stan så han kommer hit över helgen snäll som han är. ♥ Senast vi sågs var jullovet så det blir lite extra kul att träffa honom igen!
 
20 maj, lördag
Systers konfirmation! Min fina syster konfirmeras klockan 11.00 så efter det blir det lite mottagning här hemma med hela tjocka släkten. Min kusin Jens och hans bror och deras familj stannar här över helgen också så fullt hus, haha. Sen på kvällen blir det firande för mig med ett gäng kompisar!
 
30 maj, tisdag
Gymnasieslaget! Den här tävligen som äger rum mellan alla kommunala gymnasieskolor i stan då vi tävlar mot varandra i dodge-boll och dans. Det var för detta jag gjorde audition och nu har dansträning varje torsdag. Är riktigt taggad! Vi har övat sedan typ januari-februari så ska bli så roligt att visa upp äntligen, och det brukar vara så mäktig stämning med alla skolor i arenan och allt! 
 
Så ja, detta är vad jag har just nu som är lite extra roligt nu i maj! ^^ Har du något extra kul inplanerat i maj? 
 
 Bildkälla: Pinterest.com
 
Corina

Fin header du har. Hoppas du får en fin helg 😊

Netti Starby

Så mycket skoj du har att se fram emot! <3 Kramis

Carro

Så mycket härligt att se framemot :)

Lorissa Lovebomb

låter som härliga planer för dig framöver :D

Jessica Högberg

Vilken härlig månad du har framför dej!

My

Såå roligt med så mycket att se fram emot :D

Gabriella

Åh så roliga saker!! :D

elin

Åh tack detsamma finis!<3

Louise

Va många roliga planer :D

NICOLE

Mycket som händer nu :D Skoj!

A M

Vad mycket roligt du har att se fram emot!
Kram

Linda

Så mycket skoj att se fram emot :)

Matilda Berlin

Men guu vad mycket kul du har att se fram emot =))

Josse

Grattis i förskott! :)

Henrik Olsson

Jag har också träffat vänner via bloggen, och vi försöker fortfarande träffas trots avståndet :)

Flisan

sv: haha jamen eller hur :P

roliga saker du har att se fram emot :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress