Lärkamakt all the way!
Igår ägde Gymnasieslaget rum, och guess what? VI VANN DANSEN! #lärkamakt
Som jag nämnt tävlade de fyra kommunala skolorna mot varandra (min skola heter De Geergymnasiet om någon missat) med ett varsitt dodge-bollag och danslag. Alla skolor hade ett danslag förutom ett som inte hade fått ihop något i år så vi var bara tre som tävlade i dansen.
 
Alla skolor marscherar ju alltid tillsammans dit i samlad trupp, men eftersom vi var där tidigt på morgonen och genrepade fick vi inte gå med. Lite synd. :/ Vi var andra danslaget att köra! Upplägget var sådant att man varvade dansnummer och matcher. Efter att alla danslag kört utsågs de två bästa som gick till final varav vi var ett av dem! Då fick vi dansa igen! Sen kom beskedet att vi vunnit och då fick vi dansa en tredje gång! ÅH, VI BLEV SÅ GLADA! ♥
 
Ska vi vara ärliga och om vi får skryta liiiiite, var vi inte jätteförvånade. De andra lagen var jättebra också med imponerade nummer, men de saknade väldigt mycket inlevelse och ansiktsuttryck samt att de hade nästan samma stil genom hela numret, vi hade mer variation. Sedan hade vi lagt mer tid på att ha med rekvisita, killar, volter och oväntade händelser. Det var bl.a det, och våra ansiktsuttryck och synkronisation, som gjorde att vi vann.
 
Dodge-bollen vann vi tyvärr inte, men vi var i final så kom tvåa! ^^ Extra roligt att det var min nära vän Molly som var ledare för vårt lag, himla duktig av henne!
 
Klicka här för att komma till nyhetsinslaget på två minuter om dagen! Video på uppträdandet finns, men den kommer så småningom. ;)
 
Försökte modella lite smooth hur vi såg ut, haha, men vi hade markerade ögon, röda läppar, hög tofs med rött band (skolans färg är röd), svarta sneakers, svart magtröja och svarta byxor/tights!
Hela glada gänget och jag efter vinst. ♥
Amanda

Grattis till vinsten!! :)

A M

Gud så roligt, stort grattis!!
sv: Ja vi hade det så himla bra! :D
Kramas <3

Netti Starby

Vad kul och självklart var ni bäst! <3 Kramis

Alice Lindström

Vad roligt! grattis!

elin

Härliga bilder, hoppas du får en toppen bra kväll finis!<3

Flisan

sv: då har du missat en sjukt bra serie :D

härliga bilder :D

Tilda Barkselius

Men vad grymma ni är!

Matilda Berlin

Men guuu vad kul det låter!! Och grattis till vinsten =))

Matilda Berlin

Men guuu vad kul det låter!! Och grattis till vinsten =))

Linda

Men wow, grattis :-D

Josse

Åh vad kul!

Carolina Thoor

Men åh vad roligt. Stort grattis!!! :D

Sv; ja, det är så jobbigt då vädret aldrig riktigt kan bestämma sig. Men men man försöker ju så gott man kan att anpassa sig :)

Lorissa Lovebomb

GRATTIS! Såååå coolt, och att få dansa tre gånger - förstår att man blir blåslagen då ;)

Amanda Jona [FOTOGRAF]

Men åh vad roligt, stort grattis till vinsten! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress