Första helgen i mars!
Första helgen i mars är nu förbi och trots att jag inte hade särskilt mycket planerat i helgen blev det en hel del ändå! Tänkte att det vore roligt att bjuda på lite bilder med tillhörande text från helgen för att liva upp lite så vi kör. ^^
 
Efter en fika i fredags med den söta bruden till vänster insåg vi att regn föll ned över staden och hon skulle då köpa ett rött paraply som vi sen insåg var hjärtformat, haha... Så där gick vi två 18-åringar under ett hjärtformat paraply. Sofistikerat det där. // Efter mitt intensiva morgontränande hade kroppen inte riktigt fått nog och jag körde ett kvällspass, dock denna gång med fokus på dans och koreograferande!
 
Lördagskvällen spenderades hemma hos min fina vän Vilgot där det tog en och en halvtimme för oss att laga mat då det först blev katastrof med pannkakorna som resulterade i ugnspannkak och halv panik när vi insåg hur länge den skulle vara inne i ugnen när vi båda var hungriga som vargar. Ingen bra kombination det där, haha. Och då jag är mello-fantast blev det självklart Melodifestivalen med vår halvdegiga ugnspannkaka! // Lekte lite med supermainstreama hundfiltret, haha.
 
Söndagen avslutades med finaste Maja med en kombinerad fika-middag. Härligt med lite kvalitétstid med henne! // Freakade ut lite till över att det bara var en månad kvar till konserten med 24K, HIHI, idag ännu mindre än en månad!
 
Det var min helg det! ^^ Som ni ser är många bilder Snapchat-bilder och är det någon som är sugen på att adda mig där är ni varmt välkomna, lallizz98 går jag under!
 
Vad gjorde ni i helgen? ♥
#1 - Netti Starby

Vilken mysig helg du har haft :-D Kramis

#2 - jessy

hahah men paraply:et var ju fint även om det var hjärtformat! ;)

#3 - MALIN

Haha men vilket underbart paraply! Kram

#4 - Maria

Så fina bilder
Kram

#5 - Carro

Hihi gulligt paraply ju ;)

#6 - Moa

Så fina bilder :)

#7 - Carolina Thoor

Härligt inlägg. Kul med bilder och inte enbart mycket text :D

Sv; ja, älskar verkligen dessa böcker! Tackar :D

Ja, men verkligen haha!

#8 - Flisan

sv: ja det vare :D

härliga bilder :D

#9 - Gabriella

Roligt att se bilder!!

#10 - Matilda Berlin

Åh vilken härligt helg du verkar ha haft! <3

#11 - Linda

Härliga bilder!!

#12 - Hanna

ja alltid kul med nytt!

#13 - Meg

Vilken mysig helg! :)

#14 - LIL' BABUSTYLE - Chronic pain warrior

Låter som en bra helg! Haha, jag misslyckas alltid när jag ska laga mat ;D