I'm staying up, I don't want to come down from your love...
.Ten är en thailändsk medlem i den koreanska gruppen NCT 127 och NCT U. Det roligaste är att han är rappare, men nu har han gjort en egen låt där han bara sjunger, och jag är så kär. Jag kunde inte slita blicken från videon en enda gång, jag skojar inte. Och det är ovanligt för mig när det kommer till modern dans då det inte riktigt är min favoritstil, kan lätt bli lite uttråkad, även om jag är djupt fascinerad av det, av sådana uppträdanden.
 
Men inte av detta. Jag satt med munnen öppen och bara gapade. Tekniken är otrolig, dansen så vacker, och Ten och dansarna helt otroliga. Älskar när han dansar med tjejen, så vacker och powerful duett.
 
Gillar även hur låten verkligen har de traditionella asiatiska elementen (detta märks även i själva musikvideons tema), men blandar det med dagens moderna sound. Jag får en riktig "lyrisk" känsla eller vad man ska säga varje gång jag hör låten, speciellt första gången jag hörde den. Jag vet inte om "lyrisk" är rätt ord, men ni vet när man känner sig så öppen och varm i själ och hjärta och allt bara känns så mäktigt och storslaget? Lite så, blandat med något melankoliskt och tanken på ett antikt Asien, så känner jag när jag hör låten. Det här makes no sense, jag fattar, haha, men men, inte alltid lätt att beskriva känslor!
 
OCH! Hör och häpna; låten är på engelska! ;) Och raderna nedan är faktiskt de enda som sjungs genom hela låten. En väldigt instrumental låt med andra ord med mycket fokus på dansen! 
 
Nu blev detta mycket längre än väntat, men är verkligen så otroligt kär i dansen och låten. Jag vet att jag säger att jag är kär i låtar och danser 24/7, haha, men den här gången ÄR jag verkligen det. På ett mycket djupare plan än någon annan dans eller låt. 
 
 "I'm staying up, I don't want to come down from your love,
we'll get lost together, let me flow,
don't ever want to come down from your love,
from your love, from your love..." 
 
Natalie

Kan bara säga att jag håller med dig!! Texten, dansen.. Allt är wow <3

Natalie

Kan bara säga att jag håller med dig!! Texten, dansen.. Allt är wow <3

elin

Gillar videon<3

Amanda

Kul med låttips :)

Norahsmamma

Såå grymma!!!

Days by Johanna

Vilken härlig röst han har

Ida - foto & häst

Så himla duktiga!

Emilia

Den var ju faktiskt bra! :D

Linda

Kul med nått nytt (för mig)

Matilda Berlin

Älskar verkligen dansen!! Så bra <3

Lorissa Lovebomb

jag blir också lite lyrisk, ärligt talat!

Emelie Andersson

Gillade dansen och låten, tyckte de var bra även om jag inte är lika kär som du ;) <3

sv: Åh tack så mycket, vad glad jag blir :) <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress