Perfekt samlande!
Hade ett dressypass som vanligt på Micla i torsdags och oj, så bra det gick!
Fokuset låg på lydnad och små hjälper/tempoväxlingar och det gick verkligen så bra! Till råga på allt var det hoppvecka och senast det var hoppvecka var hon ju väldigt taggad och ofokuserad för att hon trodde vi skulle hoppa hela tiden så hon var rätt svår och jobbig att jobba med. Denna gång däremot var hon lugnare! Kanske hade att göra med att hon hade gått några hopplektioner innan samt den precis innan min lektion och var lite trött, haha.
 
Trött eller ej så hade hon ändå sin vanliga energi vilket var skönt! Hon var varken för trött efter hoppningen eller för taggad så det var bra! Redan från start fick jag ett fint utgångsläge i formen som senare byggdes på väldigt bra. Vi jobbade mycket på volten och med riktigt samlad trav och hon samlade så fint!
 
I denna trav gjorde vi sedan både skritt- och galoppövergångar från trav samt gå från skritt till galopp och samtidigt hålla den samlade galoppen innan vi fick låta dem rulla på i lite högre tempo.
 
Jag är mer än nöjd med detta pass! Formen var jättefin och hon lydde mig perfekt! Nu börjar vi verkligen hitta varandra. ♥
 
Pussade även och kramade på min älskling som fortfarande är halt, men nu i veckan väntas återbesök hos veterinären. Håller tummarna. ♥
 
 
#1 - Gabriella

Åh så härligt att du är nöjd!!

#2 - Amanda

Åh vad härligt 😃

#3 - J

Härligt att rida!

#4 - Linda

Åh så mys!

#5 - Lorissa Lovebomb

vad skönt att se sådana framsteg :D Heja er <3 <3

#6 - LIL BABUSTYLE - Chronic pain warrior

åh vad kul att allt gick så bra!

#7 - Carolina Thoor

Låter som ett underbart ridpass! Kul då man blir så nöjd :)
Håller även tummarna för dig med andra hästen :)

Sv; ja, underbart. Vi bor ju förstås ihop så att vi har spenderat alla dagar tillsammans, men inte många timmar utan bara under natte tid då vi har sovit båda två. Så att ja, det var en underbar måndag samt tisdag! :)