En drink och ett äventyr!
Glad lördag på er finisar! På tal om lördag, Melodifestivalen drar ju igång ikväll! Ska ni se? ♥
 
Skolveckan rundades av på bästa sätt med en drink i stan med mina fina vänner Ida och Frida. Eller ja, när vi väl kom dit blev det ju inte så mycket drinkar just, men lät bättre att skriva så än "en cider i stan", haha. ;)
 
Efter att vi ätit och gjort oss iordning här hos mig åkte vi in till stan där vi började med en varsin cider och en pommes-tallrik, haha, på Världens Bar. Sedan gick vi vidare till Brooklyn Bar där vi satt en stund och bara snackade och socialiserade med folk. Riktigt trevligt. ♥ Som vanligt; ingen stor mängd alkohol för min del, kände inte ens av den.
 
Runt klockan tolv blev vi hämtade av min kompis Vilgot och det som började som en vanlig "snäll kompis skjutsar hem kompisar"-resa, slutade i ett riktigt nattlig äventyr då jag efter att ha släppt av tjejerna lovat att bjuda honom på mat, men det var ju lättare sagt än gjort. Efter att ha konstaterat att första Max-restaurangen var stängd åkte vi till en annan där vi konstaterade att folket var för skumt. Så maten tog vi med oss och körde runt säkert en halvtimme innan vi bestämde oss för att äta vid en hamn vid vattnet.
 
Därifrån satte vi sedan plattan i mattan i panik när det kom några skummisar. Vad skulle de ens göra vid en hamn halv två på natten?! Då åkte vi vidare till en annan sjö, men konstaterade att det var för mörkt att köra dit. Så avslutningsvis, kanske sådär en timme senare, tog vi en parkering vid ett annat vattenstråk och Vilgot fick äntligen äta, haha. Helt galet och spontant och vi konstaterade x antal gånger att vi nog var lite galna. Men men, lite spontanitet behövs! 
 
Hade en himla bra kväll med mina tjejer samt Vilgot så är himla nöjd. ♥
 
 
Har inga bilder från äventyret tyvärr, haha, men här kommer lite glammiga bilder från utgången!
 
 
#1 - Netti Starby

Självklart ska jag också se på mello ikväll! :-D Kramis

#2 - Gabriella

Åh jag måste se Melodifestivalen!!

#3 - Tilda Barkselius

Lät som ni fick en underbar kväll!

#4 - Carro

Så roligt! :)

#5 - Linda

Ser mysigt ut!

#6 - Flisan

sv: javisst är han hehe :D

härliga bilder :D

#7 - Carolina Thoor

Låter som en härlig fredag du hade det! Och ja, nej, det låter skumt att några var vid hamnen så sent, men samtidigt så kan de tänka samma sak om er, haha ;)

Sv; skönt att höra att du också hade en härlig lördag :)
Ja, det känns nästan bara onödigt. Ibland är det nästan bättre att vara tyst bara ;)

#8 - Ida

Bra start på helgen :)

#9 - Ida

Bra start på helgen :)

#10 - Zyllah

Jag tittade på melodifestivalen, ofc, och jag tyckte om åtminstone de som gick till final. <3