Idag är dagen. Dagen jag fasat inför så länge. Dagen hon flyttar från mig ett år.
Ni som föjt min blogg länge vet om Tilda. Ni vet hur otroligt stark vår vänskap är och hur mycket hon betyder för mig. Hon är speciell, det vi har tillsammans är speciellt. Jag skulle inte byta det mot något.
 
Men nu kommer vi inte ses på ett år. Ikväll flyger hon nämligen till Australien för att studera. Det gör så ont. Jag är så otroligt glad för hennes skull och så lycklig och stolt över henne. Men jag kommer sakna henne något enormt. Detta inägg gör så himla ont att skriva, men oroa er inte, det blir inte långt.
 
För hur ska jag kunna skriva mer när tårarna är nära och man inte kan sammanfatta vad vi är i ord? Hur sätter man ord på någon som har en så stor plats i ens hjärta? Och hur kan man känna så mycket kärlek för en annan människa? Hon är bland det mest underbara jag har i mitt liv, en del av mig. Så mycket minnen, skratt, tårar och upplevelser har vi delat tillsammans som har gjort oss så starka. Så starka att vi kommer klara av det här. Min underbara vän. 
 
Tilda, jag älskar dig av hela mitt hjärta, glöm aldrig det. ♥
 
 
Vanessa

Åh vet precis hur det är! Min bästa kompis ska flytta, inte bara ett år utan för alltid. Det känns så fruktansvärt hemskt bara att tänka på det. Jag kan knappt ens förstå det?! Vi har träffats varje dag i snart tre år..Hur klarar man sig utan en människa man fäst sig vid så länge? usch bara tanken får mig att bli ledsen :(

Emelie Andersson

förstår att det måste vara sjukt jobbigt, skulle typ aldrig klara av det :(<3

Janina

så fint skrivet <3

Ida

Ett år kommer gå så fort även om de inte känns så nu :)

Tilda Barkselius

Förstår att du kommer sakna henne massor! <3

ajlimullersandvik.blogg.se

åh nej, så sorgligt!! Men hoppas nu att hon får ett fantastiskt år down under.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress