Hade som vanligt ett dressyrpass på min prinsessa Gypsy i torsdags som jag i vanlig ordning tänkte skriva lite om!
Eftersom jag går i dressyrgrupp har inte vi hoppning och bytte därför ridhus med en grupp som skulle hoppa så de skulle få mer plats, och det var udda, haha! Det här ridhuset är mycket mindre och har inte ridit i det sen jag var typ tolv, haha. Dessutom pågår renovering av ridskolan då de ska bygga nytt stall och bygga ut det ridhuset och därför saknade det övre delen av väggen, haha. Kändes lite lustigt att rida och se mörkret utanför.
 
I alla fall, vi värmde upp som vanligt och jag kände hur hon till en början var spänd pågrund av hindrena som stod på banan, men när de plockades ihop blev hon lugnare och lite mer avslappnad. Hon var ändå väldigt stel i sina yttersidor och fick jobba ganska mycket med att få loss henne.
 
Vi jobbade mycket tempoväxlingar, slutor, öppnor, bogarna innanför och tagen bakdel på böjt spår, vilket är precis vad Gypsy behöver. Det gjorde henne så mycket nytta och min lärare berömde oss och sa att vi var en fröjd att titta på. ♥ Kändes så bra. Och hon hade ett himla härligt framåtdriv och verkligen flög fram i galoppen! Så stolt över henne. 
 
Insåg även nu mitt misstag med bilden i inlägget längre ned om DeGeers Showgrupp, haha, men har rättat till det! Ber om ursäkt!
 
Liene Svärd

Tack så mycket för din kommentar :)

Hästar är underbara.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress