I och med höstlovet kunde vi flytta fram vår ridlektion en timme och red istället klockan 18.15-19.15 istället för 19.15-20.15 och det var faktiskt väldigt skönt just igår, haha!
 
Då syrrans lektion dock låg så tätt inpå min kändes det onödigt att åka hem imellan så jag följde med på hennes. Vi insåg dock sen att kylan var alldeles för kall efter hennes lektion och att stanna kvar en timme i väntan på min lektion inte kändes jättelockande med redan då iskalla tår. Så vi slängde oss i bilen och hann hem en halvtimme innan vi drog till stallet igen, haha!
 
Då var det dags för min lektion på min älskling! ♥
Det första min ridlärare sa när vi började värma upp var; "Snälla Alice, påminn mig om att den där hästen faktiskt KAN röra på sig och påminn mig om hur fin hon kan vara!", varpå jag fick höra att Gypsy under dagen varit otroligt seg och min lärare nästan blivit galen på henne, haha. Jag såg faktiskt det när jag sprang mellan syrrans lektion och en annan lektion att hon såg väldigt seg ut, haha. Nog för att Gypsy är lite seg imellanåt, men det här var verkligen för mycket, även för så oerfarna ryttare som red hennne då.
 
Ironiskt nog tyckte jag att Gypsy kändes pigg och fräsch, haha! Vi värmde upp och jobbade mycket samlad galopp vilket var väldigt bra för Gypsy! Var verkligen tvungen att sätta ett bra framåtdriv och stöd samtidigt vilket resulterat i att hon verkligen jobbar med alla sina muskler. Efter lite lösgörande och galopparbete blev hon riktigt mjuk och härlig. 
 
Sen gick vi in i övning där vi utgick från mittvolten och sen skulle använda oss av de mindre A- och C-volterna för att ställa hästen åt motsatt håll. Sen använde vi även dessa för att öva galoppbyten. 
 
Jag är väldigt nöjd med passet! Hon kändes pigg och fräsch och verkligen så följsam och fin i bra form. Jag fick mycket beröm och även ett stort tack för att jag påminnt min lärare om att hoppet inte var ute. ;) 
 
Något som även värmde lite extra var att jag efteråt fick beröm av en tjej som red i min ridgrupp förut, men som red igen i vår grupp igår. Hon sa att jag och Gypsy såg jättefina ut tillsammans och att hon såg en utveckling i oss, och att höra något sådant från någon som inte är en lärare och som även sitter och har koll på sin egen häst, värmer. Att hon liksom tog sig tid att hålla ett öga på mig och Gypsy och sen säga det till mig efteråt. Så fint. ♥
 
Direkt när jag kom hem såg jag till att tina upp mig med ett varmt bad efter nästintill tre timmar i ett iskallt stall! Så välbehövligt!
 
Jessica Högberg

Riktigt skönt med ett varmt bad när man frusit!

ajlimullersandvik.blogg.se

Vad skönt att hon vaknade till :D :D :D

Freja Lindsjö

Mysigt med bad! :)

JoJo

vad kul att du var nöjd med passet ni körde! :) kram! <3

Gabriella

Skönt att du är nöjd över passet!!

Linda

Lät som ett härligt oass!

Tuva Björnwall

härligt :D

Julia Jansson

så roligt att höra att passet gick bra!

My

Åh vad roligt att det gick så bra ändå :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress