20 november 2016

Dubbelt upp!

Hästar

Då jag inte red min lektion förra veckna red jag två lektioner i torsdags!
Den första var alltså igenridning och för smidighetens skull fick jag rida i min systers grupp. Den gruppen är dock två nivåer under mig, men det var väldigt bra ändå! Den andra var då min vanliga lektion.
 
För att det inte ska bli ett jättelångt inlägg, sammanfattar jag de båda lektionerna lite var för sig och inte lika utförligt som jag brukar! 
 
Märke 4, klockan 16.15, Magic Hilda
Första lektionen för dagen och jag fick rida Hilda istället för Gypsy, vilket såklart inte förvånade mig då jag var i en annan grupp. Har bara ridit Hilda en gång förut och tyckte om henne då så det var roligt att få arbeta med henne igen! Hon är en häst med mycket energi, till skillnad från Gypsy, haha, och fin att jobba med. Väldigt studsig dock, haha.
 
Vi jobbade ökning och minskning av volter och jag jobbade såklart enskilt med hennes form. Efter ett tag fick vi även lägga upp våra stigbyglar och jag kan inte minnas senaste gången jag red utan stigbyglar, haha. Det kändes verkligen i benen och rumpan dagen efter kan jag säga, och redan till min senare lektion!
 
Överlag är jag väldigt nöjd med passet och jag fick ned henne i en låg och rund form! Väldigt roligt att rida för en annan lärare också jag aldrig ridit för förut, samt att rida fina Hilda! Jag vågar nog nästan påstå att jag blev lite kär i henne... ♥
 
 
Dressyrgrupp, klockan 19.15, Gypsy
Tillbaka på min favorit var jag runt klockan sju, och även här hade vi en annan lärare då min vanliga var på semester. Tyvärr var inte detta pass mycket att hänga i julgranen. Passet passade inte alls Gypsy och jag fick inte riktigt tid att jobba henne så som jag brukar. Formen var helt okej ibland, och skänkelvikningarna likaså, men inte mycket att skryta med. Tyckte både att hon och jag kändes lite sega, och jag vet inte om det hade att göra med att jag redan började få ont i kroppen efter passet utan stigbyglar. 
 
Inte mycket positivt då upplägget inte riktigt passade oss och både jag och Gypsy kändes lite off. Tycker det är lite jobbigt att göra dåligt ifrån sig när man har en vikarie eller liknande, speciellt chefen på ridskolan i detta fall som kommer ihåg mig sen jag började där när jag var fyra, då jag gärna vill imponera då de inte ser mig rida lika ofta. Så var det ju inte i detta fall. Men har såklart överseende med att passet inte riktigt passade oss och att alla lärare gör olika. Dock var jag nöjd med feedbacken hon gav då det är väldigt givande att få kritik från andra lärare, de ser ju oftast andra saker än ens vanliga lärare ser!
 
JoJo

så fina hästar! :) hoppas du har en fin söndag tjejen! kram fina du! ^^ <3

Netti Starby

Så fina hästar :-D Kramis

Lillemmish

fiin ponny på bilden =)

LIL BABUSTYLE - Chronic pain warrior

Tråkigt att andra passet inte gick så bra, men allt kan ju inte passa alla. Duktigt av er att kämpa på ändå.

Gabriella

Skönt att du är nöjd!!

J

Roligt!!

ajlimullersandvik.blogg.se

Man kan inte vara på topp jämt, antar att det gäller dressyr också :) Kämpa och hang in there, det verkar ju gå så bra och vara så mycket kärlek <3

Jessica Högberg

Härligt med olika när man kör dubbel!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress