Stort tack för alla fina gratulationer ni givit mig, de värmer ska ni veta! ♥
 
Igår var min 18-årsdag och jag väcktes med sång och presenter av min underbara familj. Överröstes med gratulationer i skolan med och det var en väldigt lugn och behaglig dag. På kvällen sen åt jag pår restaurang med familjen. Jag drack en god alkoholfri drink, åt en BBQ-och baconhamburgare, och en väldigt god cremé bruleé!Övningskörde sen hem och sen drack jag min första alkoholhaltiga dryck någonsin.
 
Ni som har följt min blogg ett, tag vet att jag nämnt att jag har väldigt starka åsikter kring alkohol och minderårigt drickande och har därför avstått. Jag har inte sett någon poäng med alkohol. Nu är jag ändå 18 och när vi var i Verona i somras (typ en av mina favoritstäder) köpte vi ett rosa rosévin från en vingård. Detta var enbart för att jag tyckte om färgen på den, haha. Det var inte meningen att vi skulle köpa den, men ett skämt blev till verklighet och den köptes hem och har väntat på mig i ett år. 
 
Så den första alkoholen jag någonsin drack var riktigt kvalitétsvin från Verona. Kändes bra, och jag är väldigt stolt över att hållt mig undan från alkohol i hela 18 år. Det har inte alls varit svårt, men tycker ändå det är lite kul på något vis. Särskilt gott var det dock inte, haha, och mina alkoholvanor kommer förmodligen inte att bli särskilt vilda.
 
Nog om det!
Idag är det fredag och skolan har rullat på bra och även körlektionen gick exemplariskt. Skulle gått ut med några tjejkompisar ikväll, men vi skippar det av lite olika anledningar. Frida ska i alla fall komma hit och då ska vi mysa och ha det lite trevligt! ♥
 
 
 
 
hanna

låter ändå som du haft en bra födelsedag !:)

Netti Starby

Vad härligt att höra om vad du tycker om alkohol. Det är jättebra att du väntade till din 18 års dag tycker jag. Kram

Gabriella

Åh såå gott det ser ut!!

Juliaa

Låter som du haft en bra
sv: Åh ja visst är de söta! kram

Kaffehörnan

Känns som om en fin dag

Natalie Honkonen

Grattis i efterskott!!

Linn Strömberg

Åh vad bra du verkar ha haft det! Ha det bäst nu i helgen också, trots att jag inte kan va med ;))))

Emelie Andersson

Det låter helt perfekt tycker jag! :)<3

MATILDA

Jag dricker inte alkohol och har också väldigt starka åsikter kring det då jag tycker det är så onödigt och det förstår så mycket, inte bara för sig själv utan för folk runt omkring en. Tycker det är grymt att det finns alkoholfria drinkar och t.ex. alkholfritt vin och öl :)

Tilda Barkselius

Åh så gott det där såg ut!

MALIN

Grymt bra att du avstått från alkohol i 18 år! Jag har själv en väldigt stor respekt för alkohol och dricker väldigt väldigt sällan :) Kram

coffeeandcupcake.blogg.se

Bra gjort av dej ^^ Va fin "skål" de serverade efterrätten i :D

Vanessa

vad kul att körlektionen gick bra!! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress