Halloj!
Hade ju en ledig dag idag och det var himla skönt! Tänkte ta en lång sovmorgon, men blev inte särskilt förvånad när jag vaknade klockan sju, pigg och vaken, haha. Idag har jag faktiskt ägnat största delen av min tid åt att spela in dansvideos till min youtube-kanal. Tror jag filmade i kanske två timmar, men jag vet seriöst inte hur jag ska göra. Jag vet att jag är duktig egentligen och känner mig duktig när jag är med mina elever och medlemmar och lär ut till dem. Och jag tycker att det ser riktigt bra ut i spegeln, men när jag ser mig själv på kamera tycker jag bara att det ser för jävligt ut rent ut sagt, och mitt självförtroende brister något enormt.
 
Jag vet att det bara är tankar och hjärnspöken och inte sanningen, men det är jobbigt att känna att man är riktigt dålig när man får det svart på vitt och ser sig på själv. Jag tycker inte alls att videon speglar verkligheten och det gör mig frustererad och samtidigt ledsen, för kan jag inte förmedla min talang på video, hur duktig är jag då egentligen? Jag vet inte vad jag ska göra, vi får se helt enkelt. Hoppas att jag får tillbaka självförtroendet för vill verkligen lägga upp videos när ni så gärna vill.
 
 
Om jag byter ämne helt, så lagade jag gurkkimchi idag och det var himla gott! Imorgon är det skola igen, körlektion och dressyr på Gypsy!
 
Kram. ♥
 
 
MADDISENJ.SE

gott det där såg ut!

Amanda Jönsson

Jag tror allt videon är superbra!

Josefine

Kan inte heller sova länge fast man är ledig..

sv: Verkligen :)

Tilda Barkselius

Förstår hur du känner, men låt någon annan se videon. Hör vad de tycker. Det blir oftast lättare då och då kommer du inse att det inte alls är så illa som du intalar dig själv!

fanny

Jag personligen tycker nog du ska be någon spela in dig när du dansar tillsammans med andra. Det är inte lika mycket press och man slappnar av mer. Det bidrar automatiskt till att det ser bättre ut! Testa iallafall. Kram

Tilda

Såklart du ska lägga ut videosen, du är jättegrym!! :)

Julia

Åh så gott!
sv: Ja verkligen så skönt! kram

Linn Strömberg

Du är grym på att dansa! Det vet jag!

Sarah

Va skönt o va ledig :)

johanna

lycka till på körlektionen!

A M

Hjärnspöken som du säger..! Alla ser vi oss på olika sätt och tyvärr vinklar vi oss själva för fel. Jag tycker du ska ladda upp videon, visa vad du kan och går för! :D

Flisan

sv: eller hur :D

Josefine

Äsch bry dig inte om vad kameran visar! Det är som när man tycker att man ser assnygg ut och så ska man ta en bild och så ser man ut som skit ;)

jessy

Tror du är riktigt grym om du till och med lär ut folk, hallå! :D

Terese

Det blir bra ska du se!

sv: Tack fina!
Haha nja det var sådär! Tack detsamma till dig!
Kram

Amanda CL

kan säga att jag känner igen mig. Det blir som en ond cirkel :/ det är svårt att få bort hjärnspöken tyvärr har jag märkt! Men det går!!!
Tänker på dig <3

sv: åh låter jätte kul att plugga språk och skrivande :D

linah

åh så gott!

Linda

ser gott ut:D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress