Igår var det ridning igen och jag var tilbaka på min älskling Gypsy. ♥
Till en början var hon väldigt seg vilket var helt förståeligt av värmen och det faktum att hon gått lektioner tidigare under dagen. Så fick jobba mycket med hennes driv framåt. 
 
Fick ett bra utgånsläge i skritten som jag sedan kunde jobba vidare från. Ännu en gång fick jag rida hela passet utan stigbyglar, haha, då jag inte alls hittade rätt längd för mina korta ben. Är så van att rida i hennes dressyrsadel, så när jag måste ha hennes vanliga blir det alltid lite kaos, haha. Men inga problem, alltid bra att öva extra på sitsen!
 
Galoppen gick inte särskilt bra till en början, då hon hade väldigt svårt att hålla energin uppe, men hennes form blev bättre efter lite ökning. Vi gick in i övning där vi lade tiometersvolter i varje hörn för att sedan komma ut i en sluta eller en skänkelvikning (vi fick välja) längs med långsidan. Här var hon himla fin i formen och lösgjord och gjorde perfekta skänkelvikningar. Galoppen mot slutet blev sen bättre och hon lyckades hålla igång bra på de små volterna, trots att hon var trött.
 
Jag fick väldigt mycket beröm för att jag med så små hjälper får henne dit jag vill och verkligen vet vad som funkar på henne och känner henne. Det värmer så mycket, och då vet man att det är hon och jag. ♥
 
Netti Starby

Så otroligt fin häst! Kram

sandra.

Kunde inte vänta tills på söndag att uppdatera :) men tack söta du och så kul att du fick mycket beröm det är du värd :)

Gabriella

Såå himla fin!!

Julia

Hej fina du!
Har en tävling på min blogg nu där du har chansen att vinna två stycken tatueringar eller flash tattoos. Reglerna är superenkla! Hade varit så himla kul om du ville vara med!

Länk till inlägget hittar du här: http://juliasvenssons.se/2016/juni/giveaway-vinn-tva-tatueringar.html#comments

Terese

Tycker det är så fint bandet mellan människan och djuren!

sv: Tack fina, tack detsamma till dig!
Kram

Emelie Andersson

Fina ni! <3

sv: ja eller hur, jag längtar så tills det är färdigt :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress