Igår blev det en liten tripp till Stockholm med familjen där vi besökte Stockholm Quality Outlet!
Jag har aldrig varit där förut, och jag trodde att det skulle vara som ett köpcentrum, men egentligen var det som en liten inhängad by/stad/park med alla butiker! Så man gick liksom utomhus mellan butikerna. Väldigt mysigt var det!
 
Stockholm Quality Outlet är alltså en outlet för olika märken inom mode och heminredning och det var 30-70% lägre pris på allt vilket var riktigt bra! De hade t.ex Gant, Tommy Hilfiger, Björn Borg, Odd Molly och massor av fler! Som jag tidigare nämnt är jag inte direkt någon märkesnörd, märken är inget jag bryr mig om särskilt mycket egentligen, men det var ändå lite kul och lite passade jag ju på att köpa med mig hem när det ändå var så billigt. Det som fick följa med mig hem var en keps från Peak Performance, en blus från Boomerang, och tre par trosor från Björn Borg (bilder kommer i ett annat inlägg)!
 
På vägen hem stannade vi även vid ett jättemysigt café, Saltå Kafé, och besökte även deras ekologiska matbutik. Väldigt mysigt ställe även det!
 
Superbra dag med min underbara familj. ♥
 
Felicia [17år & rullstolsburen ]

Sv: Ja verkligen!
Tack så mycket :D

Låter som en jätte bra dag !

Felicia [17år & rullstolsburen ]

Sv: Ja verkligen!
Tack så mycket :D

Låter som en jätte bra dag !

Lovisa (wildisland)

Det var länge sedan jag var där nu, kanske ska ta en sväng förbi! Det är något så tillfredsställande med att hitta fynd på outlets ;)

Sarah

Ja hade inte hört talas om den :) Najs att de va så mysigt :)
Ja e inte heller en sån som bryr mej om märken :)

Gabriella

Åh så roligt med outlet!!

Bambi

Låter som en riktigt mysig dag ju :D

T e r e s e F l i n t h

Men vad roligt!!

sv: Tack snälla du! Ja sååå skönt med fotbad :)
Kram

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress