Godkväll på er!
Igårkväll efter att jag hade bloggat gick vi en promenad runt strömmen. Så otroligt vackert var det! Tog otroligt många bilder så ska fixa ett separat inlägg med bilder därifrån. Vi gick även förbi baksidan av Vallarnas Friluftsteater som hade föreställning, det är ju där de komiska uppsättningarna (Snålvatten och jäkelskap, Campa i klaveret m.fl) man brukar se på tv ibland äger rum. 
 
Idag tog vi oss först till Glommen som var en båthamn med fantastisk utsikt och en bit bort med bil fanns en fyr med lika vacker utsikt runtomkring. Sedan tog vi oss till stranden där vi låg några timmar och solade samt badade och jag har faktiskt blivit brun! Stolt, haha. Sedan hem till hotellet en stund innan vi gjorde oss iordning för att promenera in till stan (denna gång på andra sidan strömmen) och äta middag. Riktigt gott var det och ännu en fin kväll med vackert väder!
 
Solen har verkligen tagit ut sin rätt och jag har varit rätt seg sedan strandbesöket så jag lär hoppa i säng välldigt snart. Imorgon lämnar vi Falkenberg för denna gång och styr kursen mot mina kusinerns sommarställe. Påvägen dit ska vi förmodligen stanna på lite ställen, men vi får se. Mer om det i ett annat inlägg! :)
 
Kram på er! ♥
 
Laxfiskebro vid vattnet// Närmar oss staden// En bit av Tullbron// En lite rolig skylt på en blomlåda
 
Fyren// Såklart en strandbild ;)// Dagens middag; pasta och kyckling för min del// Ännu en väldigt fin skylt. ♥
 
Emelie Andersson

Låter som en mysig dag maten såg så god ut :)

Julia

Gud vad härligt!!

MALIN

Härligt med en dag på stranden :) Det är aldrig fel! Kram

trisiaa

Så mysigt!!

Tilda Barkselius

Åh vilken härlig dag!

Amanda Jona

Såg verkligen underbart ut!

Vanessa

åhh så kul med sådana skyltar!! :)

T e r e s e F l i n t h

Så mys!!

sv: Åh vad roligt, tack finis!
Kram

♫♪ sandra

härligt!

MATILDA

så härligt! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress