GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA VÄN PÅ DIN 18-ÅRS DAG! ♥
(långt inlägg)
 
*tar ett djupt andetag, sitter redo med näsdukar, gör mig redo för känslor*
 
Okej, jag vet inte riktigt vart jag ska börja, så varför inte ta det från början, haha? 
När jag först började i din klass där i sexan, hade jag ingen aning om att vi skulle vara där vi är idag. Vi umgicks inte ens speciellt mycket då och hade helt olika vänner i skolan. Men någonstans där hittade vi varandra ändå. Jag minns hur vi började prata allt mer, och du var vännen jag gick till när jag behövde en extra kram. Du var alltid där.
 
Vår vänskap utvecklades och allt mer och mer började vi ses på fritiden och prata mer i skolan. Vi kunde ha långa samtal om livet och jag minns ännu våra 14-åriga jag sittandes på min säng när vi diskuterade hur stort det kändes att fylla 15. Så mycket som skulle hända. "The big fifteen", haha. Jag minns hur vi övade dansmedley (allt för att killen i ena dansen var så snygg) till musikcafét i åttan där vi gjorde succé (speciellt bland pensionärerna med Singing in the rain, och chocken när vi mellan låtarna drog av oss mjukisbyxorna, men hade shorts under, haha), jag minns hur vi övade ännu ett dansmedley i nian som även det gjorde succé då vi var spioner, och hur du bytte skåp med mig så jag fick ha överskåp. Äkta vänskap det där, haha.
 
Vi överlevde båda två 15-års ålder utan att egentligen känt att det var så spännande, och gymnasietiden började. Vi gled isär, tappade kontakten. Andra kanske inte såg det som det, för de hade aldrig sett oss två som "bästisar", vilket är helt förståeligt. Vi var inte det då. Men någonsans visste vi att vi alltid hade varandra och att det var djupare än vad folk såg. 
 
Vi gled isär, hade inte särskilt mycket kontakt, men ändå de där enstaka sms:en då och då som frågade hur det var och lovade att vi skulle ses. Sen en dag skickade jag ett sms: "Jag har bara ett ord: GOT7 ♥♥♥♥♥" Du freakade ut totalt och förstod ingenting först, men jo, jag hade hittat GOT7. Sms:en var igång igen och vi bestämde genast träff. Jag minns hur vi sågs veckan efter och käkade frozen yoghurt på en bänk. Du tog upp din dator och jag var tvärsäker på att det var Mark du hade som bakgrundsbild när det egentligen var Luhan, haha. Jag hade inte riktigt lärt mig se skillnad på alla än. 
 
Glassen tog slut, vi var i desperat behov av internet, så vi gick till Espresso House. Du köpte en macka som det egentligen inte åts så mycket av för att du hade så mycket att lära och visa mig. Vi fangirlade över GOT7, du visade EXO och jag lovade att inte döma deras kläder. Du försökte få in mig i BTS, men jag var skeptiskt och ville bara fokusera på en grupp, men vi vet ju båda hur det gick, right? Och där var vår vänskap räddad. Det är verkligen sant det vi sa på bussresan en gång; "GOT7 räddar vänskap."
 
Sms:en fortsatte, övernattningarna ökade, kontakten blev djupare och efter jullovet i ettan satt du bredvid mig i skolbänken igen för du börjat i min klass. Det finns nog ingenting vi absolut inte har diskuterat och jag känner verkligen att jag kan prata med dig om allt. Oavsett om det är något djupt problem eller bara min frustration över Sugas hotness finns du där. Du får mig alltid på bra humör, får mig att le när jag inte vill, muntrar upp mig, stöttar mig. Du har sett alla mina sidor och stannat kvar, du har hjälpt mig när det varit svårt och du har alltid älskat mig. Precis som jag alltid älskat dig. Jag trodde aldrig jag skulle känna såhär starkt för en vän som jag gör för dig. 
 
Jag önskar att jag kunde ge dig hälften av allting du gett mig, men jag gör så gott jag kan och hoppas att min kärlek räcker till. Vi har så många underbara minnen tillsammans; för många sleepovers med alldeles för sena nätter, harkranksattacken, våra långa sms-samtal långt in på nätterna, fruksallad utanför Ladies Nails, när du överraskade mig med mat, dansandet med hörlurar, när du tog hål i öronen, alla våra spontana presenter, våra internskämt, vår vänskapsbok, allting. Listan kan göras lång.
 
Jag hoppas bara att du vet hur mycket jag älskar dig och att jag aldrig någonsin vill förlora dig. Jag vet inte vad mitt liv skulle vara utan dig, och jag hoppas att jag aldrig får reda på det heller. Så med tårar i ögonen och värme i kroppen avslutar jag detta inlägg och säger;
 
Tack för allt min fina vän. Hoppas din 18-årsdag blir underbar. Jag älskar dig. ♥
 
Celine

Grattis till henne! :D

Linn Strömberg

Så fint skrivet ju! <3 Grattis till henne :D

Amanda Jona [SPONTAN]

Åh så fint inlägg, grattis till din vän! :)

Netti Starby

Åh vad fint skrivet och grattis till din fina vän! Kram

Anita

Så fint !! :D

Pälsbloggaren

Grattis till henne :-)

Tildis

Jag vet inte vad jag ska säga!!?Älskar dig älskar dig älskar dig!!! Tack du världens bästa!❤️❤️❤️❤️

Vanessa andersson

åhh så fint! Hälsa grattis från mig! :D

Elin

Åh vilket fint inlägg! Hälsa henne grattis :)

MATILDA

Vad fint skrivet! Grattis till henne :D

Magdalena

Trevlig blogg!!! :)

Ebba Granholm Ström

Åh vilket fint inlägg! Hälsa grattis :)))

Julia

Åh så fint skrivit! grattis till henne!
sv; Åh tack finaste du! kram

Emelie Andersson

Vilken fint inlägg och grattis till henne :)

sv: tack så mycket, hoppas du följer med på resan nu :) det ska bli så kul och skönt samtidigt. <3

ISABELLA

Så fint inlägg!! :)

JoJo

så fint skrivet!! :D

sv; ja jag tycker också att det är synd att den är lite för liten för jag tyckte att den var söt :P kram

LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Grattis till henne! :D

Michailas

Grattis till henne :)

Ida - foto & häst

Så härligt och fint inlägg! Grattis till henne! :)

coffeeandcupcake.blogg.se

Grattis till henne ^^

Flisan

sv vare också :D

fint inlägg :D

johanna

Grattis till henne =)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress