I vanlig ordning var det dressyrpass på Gypsy som gällde i torsdags! ♥ Himla kallt var det, haha, men det gick bra! Vi fick ju snö igen här och minusgrader och allt, men himla fint på ridskolan med lite snö. ^^
 
Hon kändes redan från start ganska pigg och böjbar så hittade ett fint utgångsläge. Något som var utmärkande för den här gången var faktiskt hennes energi som var väldigt bra i början! Plus på det!
 
Vi gick in i lite övning som jobbade insidor, slutor och skänkelvikningar och de gick bra! I mitten av passet hamnade vi lite i en svacka då det bra utgångsläget inte ledde någonstans och hon kändes bara jättestel i sina insidor. Tycker det är lite extra jobbigt när hon blir så stel i sidorna då jag som ryttare måste jobba ganska mycket med mina sidor och är hästen riktigt stel i sidan är det lätt att få lite ont, något som jag fick. Så inte jätteskönt.
 
Sen hände det magiska i alla fall och hon kom igenom så himla fint och lyssnade så bra på min hjälper! Hon var mjuk, spänstig och bara så fin. ♥ Så det blev verkligen bra tillslut, efter lite slit med insidorna!
 
Glad andre advent på er också! ♥
 
Mamma fotade den här bilden på mig och Gypsy precis innan passet när vi myste lite, och tyckte den var lite söt, hihi. Min älskling. ♥
H

Vilken mysig bild! Glad andra advent <3

Gabriella

Så fiin bild!!

Tove

Vilken fin häst !

Netti Starby

Bra jobbat och vilken mysig bild på er <3 Kramis

Dixi Wonderland

Va härligt :D Minns själv hur mycket man frös på vintern inne i ridhuset men man bet ihop och gjorde sitt bästa :)

Linda

Åh så härligt, glad advent :-)

Hanna

så otroligt mysigt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress