Hade ett dressyrpass som vanligt i torsdags, men inte på Gypsy utan på lilla Hilda istället!
Ni har läst lite om henne här förut och nu tyckte min ridlärare att det var dags att byta häst lite mer permanent. Har lite blandade känslor inför det, haha. Älskar ju min Gypsy något otroligt, men är ju både roligt och nyttigt att prova något annat. Vi får se hur det går!
 
Har ju ridit henne några gånger förut, kanske runt tre gånger om jag minns rätt, och tyckte om henne väldigt mycket så hade höga förväntingar! Dock var hon inte riktigt sig själv. Det roliga med Hilda är hennes otroliga energi och fart, vilket är väldigt annorlunda jämfört med Gypsy, men när jag satte upp kändes hon väldigt seg och "hackig". Fick inte riktigt igenom henne i drivet förens mot slutet.
 
Om det är något som är jobbigt med Hilda är att hon närsomhelst kan stanna upp. Vet inte varför, för oavsett hur mycket man ligger på med skänkeln och hon har ett bra flyt i galoppen kan hon helt tvärt bryta av. Det är otroligt störande då man inte kan vara riktigt säker på när. Vanligt att hon gör så när man samlar henne så antar att hon är VÄLDIGT känslig i munnen imellanåt. Men sen har jag fått höra att hon har lite ticks hon sysslar med, haha, så det kanske är ett av dem. ;)
 
Överlag var passet helt okej, vi jobbade mycket sidvärts, men det är klart det tar ett tag innan man lär känna varandra! 
 
Lucia idag också, så glad lucia på er! ♥ Har ni varit eller ska ni på något firande idag? Själv var jag på luciafirande med skolan i kyrkan imorse!
 
Flisan

sv: ja det tkr jag verkligen att du ska hehe :D

Gabriella

Såå fin!!

Therese

Så fin :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress