Hej på er!
Igårkväll som jag skrev i gårdagens inlägg var jag och Tilda på bio och såg Suicide Squad!
Jag hade verkligen inga förväntingar alls då jag inte alls är insatt i superhjälte-världen och inte ens sett Batman, hehe... Den enda karaktären jag nog faktiskt kände igen sen tidigare var Jokern, och Harley Quinn hade jag i alla fall hört talas om. Men, Tilda gav mig en snabb genomgång och det var ganska lätt att hänga med i handlingen! 
 
Vad tycket jag då? JAG ÄLSKADE DEN. ♥ Haha, jag blev så positivt överraskad! Jag är ju verkligen inte action-typen, men jag ville verkligen inte att den här filmen skulle ta slut, jag blev helt fast! Jag rekommenderar den starkt, men har även hört mycket dåligt om den så jag kanske bara tyckte den var bra för att jag inte hade några förväntningar, haha.
 
Efter bion i alla fall fick vi agera guider till besökande i stan, haha, och sen avverkades några timmar på McDonald's i väntan på bussen. Hade en så himla underbar kväll med henne. ♥ Kommer sakna henne så otroligt när hon snart flyttar till Australien ett år...
 
Idag började dagen dock inte alls trevligt! Vädret var jättefint så jag satte mig ute för att äta frukost. Getingarna dominerar ju i år och självklart var de där när jag åt frukost. Helt plötsligt kryper en geting in i ärmen på min morgonrock och sticker mig! Usch så himla ont det gjorde!
 
Så nu har jag massor av salva på och det har stuckit i armen från och till hela dagen man får sådana där rysningar genom kroppen. :( Känner mig lite halvkonstig just nu faktiskt. Usch, inte kul!
 
Hoppas allt är bra med er! ♥
 
 
Josefine

Mys!
Usch hatar getingar..

sv: Ska bli så kul :)

Hanna

tyckte filmen var grym ja :D
hehe ja gud ja, älskar motivation till att träna!

Netti Starby

Aj din stackare men vad roligt att filmen var bra! Kram

sandra.

Åh har hört att den filmen ska vara bra :) ska se den så fort jag får tid, och så ont det ser ut med getingsticket :( stackare!!

Gabriella

Men aajj såå ont, hoppas att det går över fort!!

Tilda Barkselius

Jag vill såååå gärna se Suicide Squad!!

Tuva Björnwall

vad kul att filmen var bra :D

Josse

Getingstick är de värsta!

MATILDA

vill se den :D

MATILDA

vill se den :D

Lovisa (wildisland)

Men så kul att du gillade den!! Älskar när man blir positivt överraskad så där.

Angelica

Åh, vill verkligen se suicide squad!

Emelie Andersson

Åh dumma geting!!

sv: men du vet att du är bra för det är du verkligen, jag lovar ju!!! <3

linah

den filmen var så braa!!

Ida

Aj getingstick gör ju så ont :(

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress