27 augusti 2016

På bästa.

Hästar

I torsdags var det dags för andra dressyrpasset för den här terminen på min lilla prinsessa! ♥
Vädret var betydligt mycket bättre än föregående vecka vilket resulterade i både framskrittning och avskrittning i skogen. Härligt! ^^
 
Passet reds såklart utomhus då Gypsy råkade bli lite rädd för några grävmaskiner (som ändå var avstängda, haha) som lurade vid sidan av ridbanan. Men hon var duktig och insåg ganska snart att de inte var så farliga som de såg ut! Vi började värma upp och hon kändes hyfsad pigg ändå, mycket bättre än veckan innan då hon precis hade kommit tillbaka från sin semester och inte hade mycket kondition kvar, haha.
 
Vi jobbade mycket volter och lösgörande arbete vilket Gypsy verkligen behöver och efter ett tag fick jag verkligen loss hennes insida i volterna och hon blev väldigt mjuk och följsam. Som lösgörande övningar jobbade vi bl.a tagen bakdel och skänkelvikningar. Vi jobbade även tempoväxlingar vilket är nyttigt för Gypsy!
 
Överlag är jag nöjd med passet, men tycker det är lite synd att hon "harvar" (drar ned huvudet) extra mycket nu när hon får mjölksyra och tycker det är jobbigt för hon är väldigt svår att få tillbaka till det bra läget då. Men det är bara att kämpa vidare och hoppas att det försvinner! 
 
svukisen

så fin tecknad din häst är!

Gabriella

Härligt att vädret var bättre!!

Emelie Andersson

Finaste ni!! :) <3

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress