Japp, vi har hållt igång några veckor nu och det går verkligen framåt! Upplägget med obligatoriska måndagar och frivilliga tisdagar har fungerat bra och danserna går så bra. De har verkligen utvecklats så mycket! ♥ Vi har inget uppträdande planerat än så länge, men vill gärna göra något kring jul eller en flashmob och vi kanske ska vara med i skolans julshow.
 
Idag fick vi faktiskt tre nya medlemmar som vi ska träffa imorgon! Två tjejer mejlade jag och den tredje medlemmen kom verkligen med av en slump, haha, det var så roligt så måste berätta; vi slutade tidigare så vi gick direkt ned till salarna och bara tog det lite lugnt och jag körde lite koreografier och så, mjukstart helt enkelt tills alla kom. För att göra en lång historia kort, så öppnade en tjej dörren och hade hört musiken ut vilket var koreanskt. Hon blev jätteexalterad över att vi dansade till K-pop och vi fangirlade lite snabbt, haha, innan vi kom fram till att hon borde vara med! Det var verkligen slumpen; hade vi inte gått ned tidigare och om jag inte hade dansat till koreanskt hade hon förmodligen inte varit med. Verkligen komiskt!
 
imorgon ska vi ses och de nya medlemmarna ska få lära sig de danser vi jobbar med just nu (Love never felt so good- Michael Jackson och Justin Timberlake, och Error- VIXX) och vi ska lära känna varandra och så. Jag är så taggad! ^^ Nu är vi hela tio medlemmar och på onsdag har vi skolfoto hela gruppen!
 
Kram på er! 
Jessy

Va roligt! :)

Cassandra

Åh, är ju så kul att dansa!

Linn Strömberg

Åh vad roligt! :D Härligt med nya medlemmar, och roligt att den tredje gillar kpop ^^

Flisan

sv: det är dom också :D

Emma Engström

Kul att det blivit lite nya medlemmar! :D Kul om ni får vara med i skolans julshow!

hanna

vad kul D:

MADDISENJ.SE

Vad roligt det låter

Anita

Kul !

LIL' BABUSTYLE - The truth is mine

Vad roligt med nya medlemmar! :D

Boel

Vad roligt att höra att det går framåt :D

Sarah

Va kul att hon kom o ville va me :)

Christina

Vilken rolig slump :) Hoppas det går bra :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress